Libnet.ro
UNICEF

06:45

Tensiuni intre SUA, Rusia si China din cauza lui Edward Snowden: Americanul nu ar fi parasit Moscova

B1 B1,
Tensiuni intre SUA, Rusia si China din cauza lui Edward Snowden: Americanul nu ar fi parasit Moscova

Fostul consultant al CIA, Edward Snowden, autorul dezvaluirilor legate de interceptarea comunicatiilor practicata de Statele Unite, nu ar fi parasit teritoriul Rusiei, cu directia Cuba, pentru a ajunge apoi in. continuă pe B1

Aproximativ 1.000 de persoane au murit in India, din cauza musonului

Aproximativ o mie de persoane au murit in India, din cauza inundatiilor si alunecarilor de teren provocate de muson in nordul tarii, a anuntat luni pentru AFP un oficial din statul indian Uttarakhand, relateaza.

Brad Pitt renunta sa calatoreasca in Brazilia pentru promovarea noului film din cauza protestelor de la Rio de Janeiro

Actorul american Brad Pitt a renuntat sa calatoreasca la Rio de Janeiro pentru a-si promova noul film, World War Z, din cauza protestelor din Brazilia. Brad Pitt, alaturi de cineastul Marc Foster ar fi.

Un expert de la Harvard sustine ca Michael Jackson a murit din cauza lipsei de somn

Michael Jackson ar fi murit din cauza lipsei de somn timp de aproape doua luni, sustine un expert de la Harvard, citat de CNN. Charles Czeisler a declarat in fata juriului care judeca in procesul pe care mama.

Politistii rutieri au retinut 21 de permise din cauza consumului de alcool la volan: Cea mai mare amenda, 1.500 lei

Politistii rutieri au retinut 21 de permise din cauza consumului de alcool la volan. Totodata, agentii au intocmit 5 dosare penale. Tot din cauza alcoolului, unul dintre soferi a fost implicat intr-un accident.

Singapore, invaluit in fum. Poluarea aerului a atins cote-record, din cauza incendiilor de padure

Poluarea atmosferica din Singapore inregistreaza, de o saptamana, cote fara precedent, iar guvernul orasului-stat nu stie cum sa-i puna capat. Cladirile abia se vad din cauza fumului, iar multi.

Aeroportul Henri Conda: Intarzieri de pana la 90 de minute la decolarea unor curse, din cauza unor caderi de tensiune in reteaua nationala de electricitate

Unele curse de pe Aeroportul International Henri Coanda inregistreaza sambata intarzieri de pana la 90 de minute la decolare din cauza unor caderi repetate de tensiune in reteaua nationala de electricitate, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, citata de Mediafax. Potrivit sursei citate, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, traficul aerian se desfasoara normal, insa unele curse inregistreaza intarzieri la decolare de pana la 90 de minute.

VIDEO Aeroportul Henri Coanda: Intarzieri de pana la 90 de minute la decolarea unor curse, din cauza unor caderi de tensiune in reteaua nationala de electricitate. / Enel: Sistemul gestionat de aeroport nu functioneaza corect

Unele curse de pe Aeroportul International Henri Coanda inregistreaza sambata intarzieri de pana la 90 de minute la decolare din cauza unor caderi repetate de tensiune in reteaua nationala de electricitate, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Potrivit sursei citate, pe aeroport traficul aerian se desfasoara normal, insa unele curse inregistreaza intarzieri la decolare de pana la 90 de minute. UPDATE ora 12:15): Reprezentantii Enel au precizat pentru Mediafax ca angajatii sai efectueaza lucrari pe una dintre cele trei linii de alimentare ale Aeroportului Henri Coanda, dar acest lucru nu ar trebui sa afecteze activitatea aeroportului daca sistemul gestionat de acesta functioneaza corect.

Tensiuni intre Angela Merkel si Vladimir Putin privind obiecte de arta furate de Armata Rosie din Germania nazista

Cu ocazia inaugurarii unei expozitii de arta la Muzeul Hermitage din Sankt-Petersburg, Angela Merkel i-a reprosat presedintelui Vladimir Putin ca printre obiectele expuse se afla si artefacte furate de catre.

Tensiuni intre Merkel si Putin dupa ce sovieticii au furat obiecte de arta din Germania nazista

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a reprosat presedintelui rus, Vladimir Putin, cu ocazia inaugurarii unei expozitii la Muzeul Hermitage din Sankt-Petersburg, ca printre obiectele expuse se numara artefacte furate de Armata Rosie din Germania.

Circulatie ingreunata pe DN 1 din cauza unui accident: Un copil a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Circulatia pe DN 1 intre Ploiesti si Brasov este ingreunata, sambata, pe sensul de urcare catre munte in urma unui accident care a avut loc in Comarnic. Un copil care traversa neregulamentar a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )