Libnet.ro
UNICEF

13:30

Tensiuni puternice in Germania, din cauza vizitei premierului bavarez in Rusia

Antena3 Antena3,
Tensiuni puternice in Germania, din cauza vizitei premierului bavarez in Rusia

Premierul bavarez Horst Seehofer si-a aparat duminica o vizita la Moscova, unde urmeaza sa fie primit de catre presedintele rus Vladimir Putin, in pofida unor avertismente potrivit carora aceasta ar putea. continuă pe Antena3

Avertisment Infotrafic: Care sunt drumurile pe care se circula greu din cauza cetii

Pe mai multe autostrazi si drumuri nationale, circulatia se desfasoara cu greutate, din cauza cetii dense, a anuntat Centrul Infotrafic al IGPR.

Irina Begu anunta ca nu va juca in Fed Cup din cauza unei accidentari

Irina Begu, convocata de capitanul-nejucator Alina Tecsor pentru partida Romania - Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale FED Cup, de la Cluj, a anuntat pe contul oficial de Facebook, faptul ca nu va putea juca, din cauza unei accidentari la genunchi, transmite Mediafax.

Egipt: zeci de morti si raniti din cauza cetii

Ceata densa a fost principala cauza a doua grave accidente de trafic inregistrate duminica in Egipt, care s-au soldat cu cel putin 22 de morti si un mare numar de raniti, conform unui bilant provizoriu, informeaza portalul www. dailysabah. com, citat de Agerpres.

SUA ar putea renunta la Programul Visa Waiver pentru Europa, din cauza crizei refugiatilor

Milioane de cetateni europeni ar putea sa nu se mai bucure de dreptul de a intra fara viza in SUA, dupa ce oficialii americani din domeniul securitatii au devenit tot mai alarmati de inmultirea.

Dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa inchiderea Arenei Nationale, din cauza acoperisului

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) s-au sesizat din oficiu, in urma cu zece zile, in dosarul privind inchiderea Arenei Nationale, si au deschis, joi, un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

36,24 milioane de turisti straini in 2015, in scadere din cauza tensiunilor cu Rusia si a atentatelor

Sosirile vizitatorilor straini in Turcia au scazut anul trecut cu 1,61%, la 36,24 milioane, pe fondul tensiunilor dintre Ankara si Moscova si al atentatelor din ultimele luni, informeaza DPA si Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )