Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tentativa de jaf armat la o banca din Sectorul 3

România Liberă România Liberă,
Tentativa de jaf armat la o banca din Sectorul 3

Un barbat a incercat, marti dimineata sa jefuiasca o banca din Sectorul 3 al Capitalei. Acesta a intrat intr-o agentie a BRD de pe strada Nerva Traian inarmat cu un pistol cu bile. continuă pe România Liberă

Tentativa de jaf armat la o banca din Capitala. Un barbat inarmat cu un pistol cu bile a fost pus pe fuga de butonul de panica

Panica intr-o banca din Capitala, marti, dupa ce un barbat a intrat intr-o agentie, avand asupra sa un pistol cu bile. Barbatul nu a apucat sa sustraga niciun bun, intrucat angajatii au actionat butonul de panica, iar hotul a rupt-o la fuga.

Tentativa de jaf armat la o agentie BRD din sectorul 3 al Capitalei

O tentativa de jaf armat a avut loc, marti dimineata, la o agentie BRD din sectorul 3 al Capitalei, anunta Mediafax. Un barbat a intrat in sediul sucursalei bancare si i-a amenintat pe angajati cu un pistol cu bile, cerandu-le acestora sa ii dea toti banii. El a fugit dupa ce angajatii bancii au actionat butonul de panica. Politia incearca sa il identifice pe atacator dupa imaginile de pe camerele video.

Tentativa de jaf armat la o sucursala a bancii BRD din Capitala

O filiala BRD din Sectorul 3 al Capitalei a fost vizata de un jaf armat. Un barbat a intrat inarmat, dar a fugit inainte sa fure bunuri sau valori, dupa ce angajatii bancii au actionat butonul de panica, potrivit Politiei Capitalei, conform News. ro.

Tentativa de jaf la o banca din Bucuresti

Tentativa de jaf la o banca din centrul Capitalei. Un barbat mascat, inarmat cu un pistol cu bile, a intrat intr-o unitate bancara din sectorul 3, insa a fugit inainte de a lua vreo suma de bani, potrivit unor surse TV.

Jaf armat intr-un restaurant McDonalds din Franta. Cine se afla in acel moment printre clientii localului

Un jaf armat planuit intr-un restaurant McDonald's din estul Frantei a fost intrerupt de 11 politisti, care erau imbracati in civili. Fiind in acel moment clienti ai.

JAF armat asupra unui restaurant in care se aflau jandarmi de elita. Cum s-a finalizat actiunea

Planul unui jaf armat intr-un restaurant McDonalds din estul Frantei a fost dat peste cap, duminica, de prezenta printre clientii de la mese, in civil, a mai multor membri ai unei forte de elita.

Clotilde Armand, reactie dupa pierderea alegerilor locale din Sectorul 1

Candidata UBS a reactionat dupa ce pierdut peste noapte alegerile din sectorul 1. Prezenta la vot este prima forma de implicare in procesul de guvernare a comunitatii in care locuim. Din acest.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora privind rezultatul alegerilor din sectorul 1

Presedintele USB a reactionat la vestea pierderii peste noapte a alegerilor din sectorul 1 de catre Clotilde Armand. Cateva numere, fara comentarii. In sectorul 1 au fost 163 de sectii. Am avut delegati in.

Nicusor Dan: Am cerut renumararea voturilor in 18 sectii din Sectorul 1, unde numarul mare de voturi nule a coincis cu un numar redus de voturi pentru Clotilde Armand

Nicusor Dan a anuntat marti, pe Facebook, ca a cerut renumararea voturilor in 18 sectii de votare din Sectorul 1, unde s-a constatat ca numarul mare de voturi nule a coincis cu un numar redus de voturi pentru Clotilde Armand.

Marian Vanghelie, anuntul care arunca in aer soarta alegerilor din sectorul 5

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie sustine ca a castigat alegerile locale din sectorul 5 Cred ca votul de astazi, care cred ca am castigat cu un procent foarte mic, as vrea sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )