Libnet.ro
UNICEF

05:45

Teodor Melescanu, despre imaginile cu Elena Udrea si Alina Bica: Sentimentul meu este ca toata operatiunea a vizat-o pe dna Bica, nu pe dna Udrea

Hotnews Hotnews,
 Teodor Melescanu, despre imaginile cu Elena Udrea si Alina Bica: Sentimentul meu este ca toata operatiunea a vizat-o pe dna Bica, nu pe dna Udrea

Fostul sef al SIE Teodor Melescanu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca s-a uitat pe imaginile in care Elena Udrea si sefa DIICOT Alina Bica apar impreuna in timpul unei calatorii la Paris si ca sentimentul sau este ca si pozele si toata operatiunea a privit-o pe dna Bica, si nu pe Elena Udrea. In toate pozele in prim plan este dna Bica, a afirmat el. Totodata, Melescanu a sustinut ca Serviciul de Informatii Externe nu are evident nicio implicare in realizarea respectivelor fotografii si ca astfel de acuzatii aduc deservicii SIE si Romaniei in ansamblul ei. Sa afirmi ca un serviciu in totalitatea lui face un complot impotriva ta este de neacceptat, a afirmat Melescanu. continuă pe Hotnews

Basescu, despre imaginile cu Udrea de la Paris: O colaborare intre serviciul roman si cel francez

Presedintele Traian Basescu a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca Elena Udrea a fost urmarita de serviciile secrete la Paris, acolo unde a fost urmarita pas cu.

Radu Tudor, despre imaginile cu Elena Udrea si sefa DIICOT: Singura consecinta normala este demisia imediata a Alinei Bica

Consecinta normala, legala si democratica dupa aparitia fotografiilor cu Elena Udrea si sefa DIICOT la Paris ar trebui sa fie demisia imediata a Alinei Bica, considera jurnalistul Radu Tudor. De 10 ani de.

Cu ce se ocupa DIICOT, structura condusa de Alina Bica?

Imaginile cu Elena Udrea si Alina Bica la shopping, in Paris, aduc in discutie o intrebare de baza. Cu ce se ocupa structura condusa de Alina Bica, DIICOT?Ei bine, DIICOT Directia de Investigare a In.

Sefa DIICOT, Alina Bica, si Elena Udrea, fotografiate impreuna la cumparaturi la Paris

Sefa Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, si Elena Udrea apar in mai multe fotografii ce par a fi fost facute la Paris in luna februarie a acestui an. Imaginile au fost publicate, pe un blog, cu cateva zile inainte de alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Cei care au facut fotografiile par sa fi documentat si pe ce au cheltuit cele doua banii.

Inspectia Judiciara din CSM analizeaza pozele in care sefa DIICOT apare alaturi de Elena Udrea la cumparaturi in Paris

Inspectia Judiciara din CSM s-a sesizat in cazul fotografiilor publicate joi in presa, in care procurorul-sef de la DIICOT, Alina Bica, apare alaturi de presedintele PMP, Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014 si deAna Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii,o apropiata a acesteia in Paris, la cumparaturi, in weekendul de Ziuaindragostitilor. Joi, Bica a cerut CSM sa verifice imaginile difuzate.

Elena Udrea condamna filajul serviciilor secrete, dupa aparitia unor fotografii cu ea si cu Alina Bica la Paris

Liderul PMP Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete, informeaza Mediafax.

Udrea, despre fotografiile cu ea si Alina Bica, la Paris: Este un filaj al serviciilor

Elena Udrea a declarat, joi, dupa publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica si cu fosta sefa a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumparaturi la Paris, ca este vorba despre un filaj al serviciilor secrete,.

Adelin Petrisor publica, pe blog, reactia Alinei Bica, dupa ce a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile cu Elena Udrea: Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?

Jurnalistul Adelin Petrisor scrie, pe blogul sau, despre reactia Alinei Bica, procurorul-sef al DIICOT, in momentul in care a fost sunata de TVR sa comenteze fotografiile in care apare alaturi de Elena Udrea la Paris. Potrivit lui Adelin Petrisor, Andreea Anghel, jurnalista la TVR, a sunat-o pe Alina Bica pentru a ii cere o reactie, iar procurorul-sef al DIICOT a raspuns: In ce poze am aparut? Nu aveti prieteni, nu iesiti in week-end? Am aparut in pozitii dezolante? Am aparut tragand pe nas?.

Procurorul-sef al DIICOT spune ca era in concediu de odihna la Paris cand a fost fotografiata impreuna cu Elena Udrea. Candidata PMP sustinea ca Alina Bica era in drum spre Haga, unde mergea la o intalnire oficiala

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, sustine, intr-un raspuns transmis la solicitarea HotNews. ro, ca se afla in concediu la Paris, cand a fost fotografiata, in feburarie 2014, alaturi de politicianul Elena Udrea. Intr-o conferinta de presa, presedinta PMP afirmase, cu putin timp inainte ca Bica sa trimita raspunsul la Hotnews, ca magistratul s-a oprit la Paris in timp ce era in drum spre Haga, in interes de serviciu. Alina Bica a declarat pentru HotNews. ro ca a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii pentru a-i apara reputatia.

Elena Udrea, reactie la fotografiile cu Alina Bica la Paris: E evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete. E o lucratura tipica a SIE

Elena Udrea a afirmat joi ca fotografiile in care apare alaturi de Alina Bica, procurorul sef DIICOT, la Paris sunt rezultate dintr-un filaj al serviciilor secrete si au fost realizate pe cheltuiala statului roman. Este evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete care pe cheltuiala statului roman au supravegheat trei femei aflate intr-un week-end privat, a spus Udrea intr-o conferinta de presa, subliniind ca a fost o vizita privata, fiecare si-a platit vizita si acuzand faptul ca este o lucratura tipica a Serviciului de Informatii Externe. Udrea a precizat ca are o relatie de amicitie cu Alina Bica, procurorul-sef al DIICOT, cu care obisnuia, cand avea timp, sa sa mai iesim la teatru, sa mai mergem la un film.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )