Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sefa DIICOT, Alina Bica, si Elena Udrea, fotografiate impreuna la cumparaturi la Paris

Adevărul Adevărul,
Sefa DIICOT, Alina Bica, si Elena Udrea, fotografiate impreuna la cumparaturi la Paris

Sefa Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, si Elena Udrea apar in mai multe fotografii ce par a fi fost facute la Paris in luna februarie a acestui an. Imaginile au fost publicate, pe un blog, cu cateva zile inainte de alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Cei care au facut fotografiile par sa fi documentat si pe ce au cheltuit cele doua banii. continuă pe Adevărul

Sefa DIICOT si Elena Udrea, fotografiate impreuna la cumparaturi la Paris

Sefa DIICOT Alina Bica si Elena Udrea apar in unele fotografii ce par a fi fost facute in luna februarie a acestui an si publicate, pe un blog, cu cateva zile inainte de alegerile prezidentiale din 2 noiembrie. Cei care au facut fotografiile par sa se fi documentat si pe ce au cheltuit banii.

FOTO Procurorul sef DIICOT, Alina Bica, si Elena Udrea la cumparaturi in Franta

Pe site-ul joscenzura2014. wordpress. com au aparut mai multe fotografii cu Elena Udrea si Alina Bica, procurorul sef DIICOT. Textul care insoteste aceste imagini sustine ca Udrea si Bica au fost suprinse in februarie 2014, la Paris, intr-o vizita privata. Alaturi de cele doua apare inca o figura prezentata drept Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii. Udrea si Bica nu au putut fi contactate in ciuda insistentelor. Nu au raspuns nici la telefoane, nici la mesajele SMS. UPDATE Ora 17. 29: Site-ul joscenzura2014. wordpress. com nu mai este disponibil. Pe pagina se arata ca site-ul a fost sters de autorii sai.

Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica, fotografiate la Paris. Au facut shopping de lux in capitala Frantei

Imagini explozive cu candidata preferata a lui Traian Basescu la prezidentiale. Elena Udrea a spart mii de euro, intr-o calatorie de weekend la Paris, in luna februarie a acestui an. Lucrurile devin cu adevarat i.

Procurorul sef al DIICOT, Alina Bica, sesizeaza CSM dupa ce a fost urmarita cu Elena Udrea la Paris

Procurorul sef al DIICOT, Alina Mihaela Bica, reactioneaza dupa ce in presa au aparut mai multe imagini cu ea, alaturi de Elena Udrea, la Paris. Acestea se aflau, impreuna cu o alta prietena, in timpul.

Prima reactie a CSM dupa aparitia fotografiilor cu Alina Bica si Elena Udrea la Paris

Conducerea CSM a luat la cunostinta de semnalarile din presa cu privire la deplasarea sefului DIICOT, Alina Bica, la Paris, cu liderul PMP, Elena Udrea, si va analiza situatia, urmand sa stabileasca daca se impune vreo decizie, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al CSM, Daniela Pantazi.

Procurorul-sef al DIICOT spune ca era in concediu de odihna la Paris cand a fost fotografiata impreuna cu Elena Udrea. Candidata PMP sustinea ca Alina Bica era in drum spre Haga, unde mergea la o intalnire oficiala

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, sustine, intr-un raspuns transmis la solicitarea HotNews. ro, ca se afla in concediu la Paris, cand a fost fotografiata, in feburarie 2014, alaturi de politicianul Elena Udrea. Intr-o conferinta de presa, presedinta PMP afirmase, cu putin timp inainte ca Bica sa trimita raspunsul la Hotnews, ca magistratul s-a oprit la Paris in timp ce era in drum spre Haga, in interes de serviciu. Alina Bica a declarat pentru HotNews. ro ca a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii pentru a-i apara reputatia.

CSM analizeaza daca se impune sesizarea Inspectiei Judiciare in cazul fotografiilor cu Udrea si Bica

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) analizeaza daca se impune sesizarea Inspectiei Judiciare, pentru verificari legate de fotografiile facute publice joi in care apar Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica,.

Basescu: Este clar ca serviciile secrete s-au implicat in campania electorala. Pozele cu Udrea, facute cu ajutorul serviciilor franceze

Serviciile secrete s-au implicat im campania electorala din Romania, iar fotografiile cu Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica, la Paris au fost realizate si cu sprijinul serviciilor secrete franceze, a afirmat,.

B1 TV minimalizeaza alaturarea Udrea-Bica si o victimizeaza pe Udrea

Prezenta politicianei Elena Udrea, fosta sotie a lui Dorin Cocos urmarit penal in dosarul Microsoft,alaturi desefa DIICOT procurorarea Alina Bica nu a problematizata journalistic la B1 TV. Aparitia imaginilor care o infatiseaza pe Elena Udrea impreuna cu sefa DIICOT procurorarea Alina Bica si de fosta sefa a Companiei National de Investitii Ana Maria Topoliceanu la Paris, a fost prezentata laacest postdrept parte a atacurilor din campanie. FOTO Procurorul sef DIICOT, Alina Bica, si Elena Udrea la cumparaturi in Franta .

VIDEO FOTO. Elena Udrea, urmarita la Paris in timpul liber

Site-ul joscenzura2014wordpress. com a publicat, joi, cu 3 zile inainte de alegerile prezidentiale, mai multe poze in care apar Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara la functia suprema in stat, Alina Bica, procurorulul sef al DIICOT si Ana Maria Topoloceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, in timp ce se plimbau si isi faceau cumparaturile la Paris, in februarie 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )