Libnet.ro
UNICEF

01:06

Inspectia Judiciara din CSM analizeaza pozele in care sefa DIICOT apare alaturi de Elena Udrea la cumparaturi in Paris

Adevărul Adevărul,
Inspectia Judiciara din CSM analizeaza pozele in care sefa DIICOT apare alaturi de Elena Udrea la cumparaturi in Paris

Inspectia Judiciara din CSM s-a sesizat in cazul fotografiilor publicate joi in presa, in care procurorul-sef de la DIICOT, Alina Bica, apare alaturi de presedintele PMP, Elena Udrea, candidat la alegerile prezidentiale 2014 si deAna Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii,o apropiata a acesteia in Paris, la cumparaturi, in weekendul de Ziuaindragostitilor. Joi, Bica a cerut CSM sa verifice imaginile difuzate. continuă pe Adevărul

Inspectia judiciara din CSM, sesizata in cazul fotografiilor cu Elena Udrea si procurorul-sef DIICOT la Paris

Inspectia Judiciara din CSM s-a sesizat in cazul fotografiilor publicate joi in presa, in care procurorul-sef DIICOT, Alina Bica, apare la cumparaturi, in Paris, alaturi de presedintele PMP, Elena Udrea, si.

Inspectia Judiciara analizeaza pozele cu sefa DIICOT si Udrea la cumparaturi in Paris. Ce spune Bica intr-un interviu TVR nedifuzat

Inspectia Judiciara din CSM s-a sesizat in cazul fotografiilor publicate joi in presa, in care procurorul-sef DIICOT, Alina Bica, apare la cumparaturi, in Paris, alaturi de presedintele PMP, Elena Udrea, si deAna Maria Topoliceanu, o apropiata a acesteia, in weekendul de Ziuaindragostitilor. Vlad Petreanu a postat pe blogul sau un interviu luat de o colega din TVR Alinei Bica, inregistrare care nu ar mai fi aparut public.

Inspectia Judiciara a CSM va face verificari in scandalul Udrea-Bica

Inspectia Judiciara a CSM va face verificari in scandalul Udrea-Bica. Consiliul vrea sa stie daca Bica a lezat imaginea justitiei si a incalcat codul deontologic atunci cand a fost fotografiata in compania.

CSM a sesizat Inspectia Judiciara in cazul fotografiilor cu Udrea si sefa DIICOT

Inspectia Judiciara a inceput verificarile in cazul fotografiilor facute publice joi in care apar Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica, in urma unei sesizari trimise de CSM, potrvivit unor oficiali ai institutiei.

Inspectia Judiciara a demarat verificari in cazul fotografiilor cu Udrea si Bica la Paris

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat Inspectia Judiciara, pentru a face verificari privind fotografiile publicate joi pe un blog, in care apar Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica, relateaza Mediafax, citand oficiali ai institutiei.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara pentru verificari in cazul procurorului-sef al DIICOT, in urma fotografiilor in care apare alaturi de Elena Udrea

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii sesizeaza Inspectia Judiciara pentru a face verificari in cazul procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, privind semnalarile din presa despre deplasarea acesteia la Paris cu liderul PMP, Elena Udrea, relateaza Agerpres.

CSM a sesizat Inspectia Judiciara pentru verificari privind seful DIICOT

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat astazi Inspectia Judiciara pentru a efectua verificari in cazul procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, privind semnalarile din presa despre deplasarea acesteia la Paris cu candidatul la presedintie, Elena Udrea.

CSM analizeaza daca se impune sesizarea Inspectiei Judiciare in cazul fotografiilor cu Udrea si Bica

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) analizeaza daca se impune sesizarea Inspectiei Judiciare, pentru verificari legate de fotografiile facute publice joi in care apar Elena Udrea si sefa DIICOT, Alina Bica,.

ONU: Peste 4.000 de morti in conflictul din estul Ucrainei, dintre care 300 in ultimele zece zile

Conflictul din estul separatist prorus al Ucrainei s-a soldat cu 4. 035 de morti in peste sase luni si jumatate, dintre care aproximativ 300 in ultimele zece zile, potrivit unui nou raport al ONU, relateaza AFP,.

Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte a Executivului din 29 octombrie, in care s-a discutat proiectul privind dezvaluirile din dosare

Guvernul va desecretiza stenograma ultimei sedinte a Guvernului, din 29 octombrie, in care s-a discutat proiectul lui Serban Nicolae privind dezvaluirile din dosare, se arata intr-un comunicat de presa al Executivului, remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )