Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodora Ciobanu, directoarea arestata pentru luare de mita, a fost colega cu Narcis Neaga, directorul CNADNR

Adevărul Adevărul,
Teodora Ciobanu, directoarea arestata pentru luare de mita, a fost colega cu Narcis Neaga, directorul CNADNR

Teodora Ciobanu, director al Directiei Publice de Protectie Sociala DPSS) din cadrul Primpariei Targu Jiu, si-a scos la mezat chiar si functia, pe care vroia s-o lase mostenire pentru o suma de bani. in trecut, aceasta a condus o televiziune si a fost colega cu Narcis Neaga, actualul director al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR). continuă pe Adevărul

Teodora Ciobanu, sefa de la Protectie Sociala din cadrul Primariei Targu Jiu, retinuta de DNA. A luat bani pentru a angaja diferite persoane

Teodora Ciobanu, directoarea Directiei de Protectie Sociala din cadrul Primariei Targu Jiu, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta.

Teodora Ciobanu a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Teodora Ciobanu, director in cadrul Directiei Publice de Protectie Sociala, a fost arestata preventi pe o perioada de 30 de zile de catre Tribunalul Dolj, la propunerea DNA.

Un ofiter de la Politia Judeteana Satu Mare a fost trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Un ofiter de la Politia Judeteana Satu Mare a fost trimis in judecata, in arest la domiciliu, de procurorii DNA Oradea, fiind acuzat ca a primit 180. 000 de euro. Banii ar fi provenit de la un barbat caruia ii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )