Libnet.ro
UNICEF

21:45

Teodora Ciobanu a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Adevărul Adevărul,
Teodora Ciobanu a fost arestata preventiv pentru 30 de zile

Teodora Ciobanu, director in cadrul Directiei Publice de Protectie Sociala, a fost arestata preventi pe o perioada de 30 de zile de catre Tribunalul Dolj, la propunerea DNA. continuă pe Adevărul

Brasov: Barbatul care a accidentat o femeie insarcinata pe trecerea de pietoni, arestat preventiv pentru 30 de zile

Soferul are a accidentat o femeie insarcinata pe o trecere de pietoni din localitatea Cristian, judetul Brasov, a fost arestat preventiv, joi. Barbatul s-a prezentat joi dupa-amiaza la Judecatoria Brasov unde.

Ginerele lui Vasile Blaga, Andrei Rudeanu, arestat pentru 30 de zile

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis vineri arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Andrei Rudeanu, ginerele copresedintelui PNL Vasile Blaga, intr-un dosar in care este acuzat de evaziune fiscala, prejudiciul fiind de 600. 000 euro, anunta Agerpres.

Teodora Ciobanu, sefa de la Protectie Sociala din cadrul Primariei Targu Jiu, retinuta de DNA. A luat bani pentru a angaja diferite persoane

Teodora Ciobanu, directoarea Directiei de Protectie Sociala din cadrul Primariei Targu Jiu, a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta.

Ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala

Ginerele lui Blaga, Ionut Rudeanu a fost arestat preventiv in dosarul de evaziune fiscala. Decizia a fost luata de Tribunalul Bucuresti in cursul zilei de vineri, noteaza Mediafax. Prejudiciul in acest dosar este.

Marturia femeii care a fost arestata 191 de zile, NEVINOVATA. Mariana Rarinca: Ma bucur ca exista judecatori corecti

Mariana Rarinca, femeia arestata 191 de zile, NEVINOVATA, a vorbit, joi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea despre drama suferita. Mariana Rarinca, acuzata ca a santajat-o pe presedinta Instantei Supreme, a .

Marturia femeii care a fost arestata 191 de zile, NEVINOVATA. Ce spune Mariana Rarinca despre calvarul indurat jumatate de an

Mariana Rarinca, femeia arestata 191 de zile, NEVINOVATA, a vorbit, joi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea despre drama suferita. Mariana Rarinca, acuzata ca a santajat-o pe presedinta Instantei Supreme, a .

Ginerele lui Vasile Blaga, Andrei Rudeanu, afla astazi daca va sta dupa gratii in urmatoarele 30 de zile pentru evaziune fiscala

Andrei Rudeanu, ginerele liderului PNL Vasile Blaga, va fi prezentat vineri judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce joi seara a fost retinut pentru evaziune fiscala cu un prejudiciu de 600. 000 de euro.

Ion Cristoiu, despre cazul femeii care a stat sase luni in arest preventiv pentru fapte care nu exista: Nimeni nu a reactionat. Iohannis e ocupat pina peste cap cum sa se imbrace cit mai corespunzator functiei

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie din nou pe blogul sau despre cazul femeii care a stat 6 luni in arest preventiv, ulterior judecatorii eliberandu-o pe motiv ca faptele din dosar nu exista. Acesta sustine ca nimeni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )