Libnet.ro
UNICEF

16:01

Teodorovici anunta pentru saptamana viitoare un OUG pentru a reduce TVA de la 9% la 5% in turism

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teodorovici anunta pentru saptamana viitoare un OUG pentru a reduce TVA de la 9% la 5% in turism

Guvernul pregateste saptamana viitoare o ordonanta de urgenta privind reducerea TVA la serviciile din turism de la 9 la 5%, a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea anunta ca cel tarziu saptamana viitoare, OUG a Guvernului Ciolos privind mandate de supraveghere tehnica va fi picata in Camera Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca cel tarziu saptamana viitoare Ordonanta nr. 6/2016 privind punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, adoptata de Guvernul Ciolos, va fi respinsa de Camera Deputatilor. Liderul social-democratilor a explciat ca se lucreaza la legea de respingere a Ordonantei si la ce trebuie sa se intample cu efectele pe care le-a produs.

VREMEA pentru saptamana viitoare. Prognoza meteo pentru zilele viitoare

Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele.

Guvernul va reduce TVA din turism. Ce se va intampla cu voucherele de vacanta

Executivul ar putea aproba saptamana viitoare, prin ordonanta de urgenta, reducerea taxei pe valoarea adaugata din turism, a anuntat ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici.

Teodorovici: Banii pentru despagubirea celor afectati de pesta porcina vor fi asigurati

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anunta ca autoritatile vor suplimenta sumele alocate pentru despagubirea persoanelor fizice si juridice care raman fara porci din cauza pestei porcine africane, in ca.

Liviu Dragnea, ACUZATII incendiare legate de PROTESTELE din 10 august: Au fost FINANTATE din strainatate. Saptamana viitoare vor iesi dovezi

Liviu Dragnea a declarat ca protestul diasporei din 10 august a fost finantat din strainatate si ca saptamana viitoare vor iesi dovezi in acest sens. Nu putem vorbi de o vina ca sunt absolut.

Horoscopul banilor pentru saptamana 10 - 16 septembrie. O provocare pentru mai multe zodii

Horoscop saptamanal BANI. In saptamana 10-16 septembrie 2018, ne continuam periplul de inceput de toamna in cea de-a doua saptamana a lunii septembrie. Din punct de vedere astrologic, luna septembrie are o energie mult.

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )