Libnet.ro
UNICEF

18:15

Teodorovici: Mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile prevazute de actualul Statut

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile prevazute de actualul Statut

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunta ca si-a depus candidatura pentru conducerea partidului, in conditiile prevazute de Statutul validat de Tribunalul Bucuresti. El face apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres sa nu accepte un simulacru de alegeri, in care presedintele sa fie ales cu votul unanimitatii. continuă pe Adevărul

Teodorovici: Mi-am depus candidatura pentru functia de presedinte al PSD Nu voi valida alegerea unui presedinte printr-un simulacru de alegeri

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunta ca si-a depus candidatura pentru conducerea partidului, in conditiile prevazute de Statutul validat de Tribunalul Bucuresti, anunta news. ro. Teodorovici face apel la responsabilitatea membrilor de partid care vor participa la Congres sa nu accepte un simulacru de alegeri, in care presedintele sa fie ales cu votul unanimitatii. Nu voi valida alegerea unui presedinte printr-un simulacru de alegeri, atunci cand regulile se schimba in timpul jocului, anunta Teodorovici.

E oficial. Teodorovici si-a depus candidatura pentru presedintia PSD

Eugen Teodorovici, fostul ministru al finantelor publice, a anuntat, intr-o postare pe pagina person.

EUGEN TEODOROVICI: Nu voi valida alegerea unui presedinte printr-un simulacru de alegeri

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Teodorovici anunta ca si-a depus candidatura pentru conducerea partidului, in conditiile prevazute de Statutul validat de Tribunalul Bucuresti.

PSD Timis: Sorin Grindeanu s-a intors azi acasa Fostul premier, sustinut pentru functia de presedinte executiv la alegerile nationale ale social-democratilor

PSD Timis anunta, intr-un comunicat de presa, ca Sorin Grindeanu s-a intors acasa, dar ca, de fapt, Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodata si ca va fi sustinut pentru candidatura la alegerile nationale ale PSD, scrie Agerpres. intr-un mesaj adresat social-democratilor din Timis, fostul premier spune ca va candida pentru postul de presedinte executiv. Sorin Grindeanu s-a intors azi acasa! De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodata. Azi acest lucru a fost evident, Sorin Grindeanu primind in unanimitate sustinerea Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis pentru candidatura la alegerile nationale ale PSD, se arata in comunicatul de presa, de sambata, al PSD Timis.

Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat candidatura pentru functia de primar general al Capitalei

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a anuntat in mod oficial ca va candida la Primaria Capitalei. Sunt liberal de 30 ani si am acumulat o experienta foarte mare. Avand in vedere pandemia de.

Deputatul USR Emanuel Ungureanuameninta ca isi retrage candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca si demisioneaza din partid dupa ce pe lista de consilieri locali a aparut un fost condamnat penal

Noi tensiuni in interiorul USR, de aceasta data la Cluj. Deputatul Emanuel Ungureanu si-a avertizat colegii ca asi va retrage candidatura pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca si va demisiona din.

Cu cine isi disputa Marcel Ciolacu conducerea PSD. Mi-am depus ieri candidatura

Fostul ministru Eugen Teodorovici a anuntat ca vineri si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Partidului Social Democrat, functie pe care si-o doreste si actualul interimar, Marcel Ciolacu.

Sorin Grindeanu va candida la Congresul PSD pentru functia de prim-vicepresedinte

Fostul premier PSD Sorin Grindeanu a anuntat ca va candiala congres pentru functia de prim-vicepresedinte, alaturi de Gabriela Firea, in echipa lui Marcel Ciolacu. Cred ca e momentul in care PSD are nevoie de toti, afirma Grindeanu.

SURSE: Calin Popescu Tariceanu ar putea candida pentru functia de primar general al Capitale

Calin Popescu Tariceanu, va candida pentru functia de primar general al Capitalei, potrivit unor surse, citate de G4 Media. Dupa esecul in negocierile cu PSD, liderul ALDE si-ar fi informat, joi dimineata,.

SURSE: Calin Popescu Tariceanu ar putea candida pentru functia de primar general al Capitalei

Calin Popescu Tariceanu, va candida pentru functia de primar general al Capitalei, potrivit unor surse, citate de G4 Media. Dupa esecul in negocierile cu PSD, liderul ALDE si-ar fi informat, joi dimineata,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )