Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teorie bomba. Presedintele Klaus Iohannis, victima unui complot

Antena3 Antena3,
Teorie bomba. Presedintele Klaus Iohannis, victima unui complot

La nici un an si jumatate de cand a ajuns la Cotroceni, deja tot mai multe voci din spatiul public vorbesc despre un complot impotriva presedintelui Klaus Iohannis si dau ca sigura ca nu va apuca. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat propunerile de numire a 19 ambasadori

Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele Klaus Iohannis a aprobat numirea a 19 noi ambasadori. Va prezentam comunicatul emis de Presedintie: in conformitate cu prevederile.

Mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis dupa moartea lui Mircea Albulescu

Mircea Albulescu va ramane pentru totdeauna in sufletul nostru ca un mare actor, unul dintre cele mai importante simboluri ale teatrului si filmului romanesc. Viata sa artistica a fost o.

Marian Muhulet, numit in functia de vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente de catre Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul prin care l-a numit pe Marian Muhulet in functia de vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente, potrivit unui comunicat de presa emis de.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Milan Brglez, presedintele Adunarii Nationale din Slovenia

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri, 6 aprilie, cu Milan Brglez, presedintele Adunarii Nationale din Slovenia, la Cotroceni, pentru a discuta. in cadrul intrevederii au fost.

Klaus Iohannis cere reexaminarea Legii privind supravegherea macroprudentiala a sistemului financiar, criticata pentru infiintarea unei institutii considerata un supra-guvern pentru politica fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare a Legii privind supravegherea macroprudentiala a sistemului financiar national. Seful statului arata, in cererea de reexaminare, ca unele dintre dispozitiile Legii . ) sunt lipsite de previzibilitate si de claritate, motiv pentru care se impune reanalizarea acestora de catre Parlament. Legea trimisa spre reexaminare prevede ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, va deveni seful unei noi institutii, Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala, ce poate recomanda Guvernului sa ia masuri pentru mentinerea stabilitatii financiare, iar Guvernul trebuie sa adopte masurile corespunzatoare. Iohannis subliniaza, in cererea de reexaminare, ca atat in sistemul normativ roman, cat si in cel european, recomandarea este un act care nu genereaza obligativitatea conformarii fata de aceasta.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari pe legile SRI

Presedintele Klaus Iohannis a chemat partidele la consultari saptamana viitoare. Subiectul discutiilor care vor avea loc marti la Palatul Cotroceni este siguranta nationala. Klaus Iohannis declara,.

Klaus Iohannis, la TVR 1: Am semnat decretul de numire a Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani in fruntea DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-un interviu acordat miercuri postului public de televiziune, ca a semnat decretul privind numirea Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, aratand ca astefel de incheie procesul de numirea a conducerii DNA. Decretul urmeaza sa fie publicat joi in Monitorul Oficial. Sunt foarte multumit de abordare, sunt foarte multumit de rezultate, sunt convins ca DNA-ul va continua in forta, a declarat seful statului in interviul transmis in aceasta seara de TVR 1. Vezi in articol principalele declaratii ale presedintelui Iohannis .

Vesti bune pentru parinti! Klaus Iohannis a promulgat legea care simplifica procedurile adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru promulgarea Legii privind simplificarea procedurii adoptiei, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat transmis Agerpres. Actul.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor

Mestesugurile, obiceiurile si calitatile prin care romii si-au atras identitatea culturala nu poate sa ascunda discriminarea uneia dintre cele mai defavorizate si sarace comunitati, a transmis vienri presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj de Ziua.

Autoritatea Electorala Permanenta are un nou vicepresedinte. Decretul de numire, semnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a lui Marian Muhulet in functia de vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente, informeaza Administratia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )