Libnet.ro
UNICEF

21:45

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat propunerile de numire a 19 ambasadori

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis a aprobat propunerile de numire a 19 ambasadori

Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele Klaus Iohannis a aprobat numirea a 19 noi ambasadori. Va prezentam comunicatul emis de Presedintie: in conformitate cu prevederile. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis a rechemat in tara mai multi ambasadori

Presedintele Klaus Iohannis l-a rechemat pe ambasadorul Romaniei la Sofia, Anton Pacuretu, conform agentiei bulgare Novinite. Pacuretu este unul dintre cei 14 ambasadori rechemati de la posturi, prin.

Klaus Iohannis a numit 19 noi ambasadori. Lista completa

Presedintele Klaus Iohannis, in urma unor consultari cu premierul Dacian Ciolos si cu MAE, a aprobat 19 propuneri de ambasadori, printre care si cea a fostului sef al Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, care va ajunge la Londra. Toti cei 19 diplomati urmeaza sa fie audiati de comisiile de politica externa ale Parlamentului.

Klaus Iohannis: Dan Mihalache, propus ambasador al Romaniei in Marea Britanie

Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, a fost propus pentru postul de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii, a anuntat presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu acordat miercuri postului public de televiziune. Seful statului a precizat ca a aprobat aceasta solicitare, adaugand ca joi va trimite in parlament un pachet de aproximativ 20 de propuneri de ambasadori, printre care un nume nou pentru Chisinau - Daniel Ionita, fost secretar de stat in MAE- si Marius Lazurca, actualul ambasador la Chisinau, pentru Budapesta.

Mai multi ambasadori, rechemati de Klaus Iohannis la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete pentru retragerea ambasadorilor romani dintr-o serie de tari, printre care Bulgaria, Republica Moldova, Islanda, Finlanda, Olanda, Ucraina.

Klaus Iohannis recheama la Bucuresti o serie de ambasadori, printre care cei din Olanda, Turcia, Italia si Spania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete pentru retragerea ambasadorilor romani dintr-o serie de tari, printre care Republica Moldova, Olanda, Ucraina, Turcia si Italia.

Klaus Iohannis: Am semnat in aceasta dupa-amiaza decretul de numire a Laurei Kovesi la sefia DNA

Klaus Iohannis a declarat miercuri la TVR ca a semnat in cursul zilei decretul de reinvestire in functie a Laurei Condruta Kovesi, pentru un nou mandat in fruntea DNA, reiterand cu aceasta ocazie aprecierea fata de activitatea procurorului sef DNA.

Klaus Iohannis, la TVR 1: Am semnat decretul de numire a Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani in fruntea DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-un interviu acordat miercuri postului public de televiziune, ca a semnat decretul privind numirea Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, aratand ca astefel de incheie procesul de numirea a conducerii DNA. Decretul urmeaza sa fie publicat joi in Monitorul Oficial. Sunt foarte multumit de abordare, sunt foarte multumit de rezultate, sunt convins ca DNA-ul va continua in forta, a declarat seful statului in interviul transmis in aceasta seara de TVR 1. Vezi in articol principalele declaratii ale presedintelui Iohannis .

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Milan Brglez, presedintele Adunarii Nationale din Slovenia

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri, 6 aprilie, cu Milan Brglez, presedintele Adunarii Nationale din Slovenia, la Cotroceni, pentru a discuta. in cadrul intrevederii au fost.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari pe legile SRI

Presedintele Klaus Iohannis a chemat partidele la consultari saptamana viitoare. Subiectul discutiilor care vor avea loc marti la Palatul Cotroceni este siguranta nationala. Klaus Iohannis declara,.

Klaus Iohannis, scrisoare catre partide: Consultari pe tema legilor Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis o scrisoare presedintilor partidelor parlamentare pentru a le invita la consultari pe tema legilor sigurantei nationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )