Libnet.ro
UNICEF

21:30

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari pe legile SRI

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis cheama partidele la consultari pe legile SRI

Presedintele Klaus Iohannis a chemat partidele la consultari saptamana viitoare. Subiectul discutiilor care vor avea loc marti la Palatul Cotroceni este siguranta nationala. Klaus Iohannis declara,. continuă pe Antena3

Iohannis cheama partidele la consultari pe tema legislatiei in domeniul securitatii nationale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la Cotroceni, pentru a discuta pe tema legislatiei in domeniul securitatii nationale, informeaza B1 TV. Potrivit unui comunicat al Administratiei.

Iohannis cheama partidele la consultari pe tema sigurantei nationale

Presedintele Klaus Iohannis a trimis o scrisoare liderilor partidelor parlamentare prin care ii invita la consultari, marti si miercuri, la Palatul Cotroceni, pe tema legislatiei privind securitatea nationala.

Klaus Iohannis, scrisoare catre partide: Consultari pe tema legilor Big Brother

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis o scrisoare presedintilor partidelor parlamentare pentru a le invita la consultari pe tema legilor sigurantei nationale.

Klaus Iohannis a numit 19 noi ambasadori. Lista completa

Presedintele Klaus Iohannis, in urma unor consultari cu premierul Dacian Ciolos si cu MAE, a aprobat 19 propuneri de ambasadori, printre care si cea a fostului sef al Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, care va ajunge la Londra. Toti cei 19 diplomati urmeaza sa fie audiati de comisiile de politica externa ale Parlamentului.

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat propunerile de numire a 19 ambasadori

Administratia Prezidentiala informeaza ca presedintele Klaus Iohannis a aprobat numirea a 19 noi ambasadori. Va prezentam comunicatul emis de Presedintie: in conformitate cu prevederile.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Milan Brglez, presedintele Adunarii Nationale din Slovenia

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit miercuri, 6 aprilie, cu Milan Brglez, presedintele Adunarii Nationale din Slovenia, la Cotroceni, pentru a discuta. in cadrul intrevederii au fost.

Klaus Iohannis, la TVR 1: Am semnat decretul de numire a Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani in fruntea DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-un interviu acordat miercuri postului public de televiziune, ca a semnat decretul privind numirea Laurei Codruta Kovesi pentru un nou mandat de 3 ani la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, aratand ca astefel de incheie procesul de numirea a conducerii DNA. Decretul urmeaza sa fie publicat joi in Monitorul Oficial. Sunt foarte multumit de abordare, sunt foarte multumit de rezultate, sunt convins ca DNA-ul va continua in forta, a declarat seful statului in interviul transmis in aceasta seara de TVR 1. Vezi in articol principalele declaratii ale presedintelui Iohannis .

Cine a incasat chiria pentru casa pierduta in instanta de Klaus Iohannis

Statul roman intarzie sa isi reclame dreptul de proprietate asupra casei pe care Klaus Iohannis a pierdut-o, prin hotarare irevocabila, in urma cu trei luni. Presedintele.

Klaus Iohannis: Dan Mihalache, propus ambasador al Romaniei in Marea Britanie

Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, a fost propus pentru postul de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii, a anuntat presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu acordat miercuri postului public de televiziune. Seful statului a precizat ca a aprobat aceasta solicitare, adaugand ca joi va trimite in parlament un pachet de aproximativ 20 de propuneri de ambasadori, printre care un nume nou pentru Chisinau - Daniel Ionita, fost secretar de stat in MAE- si Marius Lazurca, actualul ambasador la Chisinau, pentru Budapesta.

Klaus Iohannis: am incredere in DNA

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat convins ca procurorii DIICOT vor face lumina in legatura cu actiunea firmei israeliene Black Cube impotriva procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )