Libnet.ro
UNICEF

14:30

Teroristul din Boston risca pedeapsa cu moartea, dupa ce a fost gasit vinovat pentru toate capetele de acuzare

România Liberă România Liberă,
Teroristul din Boston risca pedeapsa cu moartea, dupa ce a fost gasit vinovat pentru toate capetele de acuzare

Teroristul din Boston Djokar Tarnaev risca pedeapsa cu moartea, dupa ce juratii l-au gasit vinovat pentru toate cele 30 de capete de acuzare, relateaza Digi 24. continuă pe România Liberă

Djokar Tarnaev, autorul atacului de la Boston, risca pedeapsa cu moartea. Povestea fratilor ceceni care au readus teroarea in SUA dupa 11 septembrie

La doi ani fara cateva zile de la atentatele teroriste care au aratat SUA ca, in ciuda Razboiului impotriva terorii, raman vulnerabile in fata extremistilor jiihadisti, Djokar Tarnaev a fost gasit vinovat pentru 30 de capete de acuzare - dintre care 17 pasibile de pedeapsa capitala. Atacul terorist din timpul maratonul de la Boston a scos la iveala deficiente majore in securitatea si comunitatea de infortii din SUA.

Djokar Tarnaev risca pedeapsa cu moartea. A fost gasit vinovat in cazul atentatului comis la maratonul din Boston

Djokar Tarnaev risca pedeapsa cu moartea, dupa ce a fost gasit vinovat de complicitate la crime in cazul atentatului comis in aprilie 2013 la maratonul din Boston, informeaza Mediafax. Djokar Tarnaev a fost.

Djohar and Tarnaev a fost gasit vinovat de complicitate in cazul atentatului din Boston

Djokar Tarnaev a fost gasit vinovat de complicitate la crime in cazul atentatului comis in aprilie 2013 la maratonul din Boston, soldat cu trei morti si 260 de raniti, si risca pedeapsa cu moartea, informeaza CNN.

SUA. Barbatul acuzat de uciderea a trei studenti musulmani, risca pedeapsa cu moartea

Un barbat acuzat de uciderea a trei studenti musulmani in statul american Carolina de Nord risca sa fie condamnat la moarte, au anuntat luni media locale, citate de DPA si preluate de AGERPRES. Craig Stephen.

Atacurile de la maratonul din Boston: Djohar Tsarnaev, gasit vinovat de crima

Djohar Tsarnaev a fost gasit vinovat de moartea a 3 persoane, printre care si un copil, si ranirea a altor 264, in atacul de la Maratonul din Boston din 15 aprilie 2013, precum si de uciderea unui politist patru zile mai tarziu, transmite Reuters.

Desfigurata de rottweilerii unui vecin, o femeie din Braila risca sa-si piarda vederea

Femeia din Braila, desfigurata la sfarsitul anului trecut de cainii unui vecin, are mare nevoie de ajutor. in ultimele luni, a trecut prin mai multe operatii, insa acum mai are nevoie de o interventie la ochi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )