Libnet.ro
UNICEF

09:45

The New York Times: Ion Tiriac a trisat in finala de Cupa Davis din 1972, care a avut loc ...

România Liberă România Liberă,
The New York Times: Ion Tiriac a trisat in finala de Cupa Davis din 1972, care a avut loc ...

Cotidianul american a publicat un amplu articol - intitulat - Cand Cupa Davis a venit din frig - despre tensiunile din culisele confruntarii de acum 40 de ani dintre tenismenii romani si cei de peste Ocean. Finala Cupei Davis din 1972 a fost o drama de proportii. Istoricii tenisului considera ca a fost unul dintre cele bune meciuri din aceasta Cupa, scrie cotidianul The New York Times, intr-un articol detaliat in care sunt dezvaluite culisele confruntarii dintre . continuă pe România Liberă

The New York Times: Ion Tiriac a trisat in finala de Cupa Davis din 1972. ...

Cotidianul american a publicat un amplu articol - intitulat - Cand Cupa Davis a venit din frig - despre tensiunile din culisele confruntarii de acum 40 de ani dintre tenismenii romani si cei de peste Ocean. Finala Cupei Davis din 1972 a fost o drama de proportii. Istoricii tenisului considera ca a fost unul dintre cele bune meciuri din aceasta Cupa, scrie cotidianul The New York Times, intr-un articol detaliat in care sunt dezvaluite culisele confruntarii dintre .

New York Times: Tiriac a trisat in finala de Cupa Davis din 1972.

Finala Cupei Davis din 1972 a fost o drama de proportii. Istoricii tenisului considera ca a fost unul dintre cele bune meciuri din aceasta Cupa, scrie cotidianul New York Times, intr-un articol detaliat in care sunt dezvaluite culisele confruntarii dintre tenismenii americani si echipa Romaniei, compusa atunci din Ilie Nastase si Ion Tiriac. Disputa de acum 41 de ani a fost prima de acest fel care a avut loc intr-o tara din blocul sovietic, intr-un moment de .

Statuia Libertatii din New York s-a redeschis pentru turisti.

Celebra Statuie a Libertatii de la New York, inchisa de doua saptamani din cauza blocajului bugetar, si care fusese inchisa si anterior timp de opt luni dupa uraganul Sandy, s-a redeschis duminica, spre marea bucurie a turistilor, relateaza Mediafax. Este incredibil, este fantastic, a declarat, duminica, Erick Lira, in varsta de 28 de ani, un om de afaceri brazilian venit sa isi petreaca vacanta la New York, impreuna cu partenera sa. Statuia Libertatii s-a deschis, se putea citi pe .

Trei lucrari brancusiene, in retrospectiva aniversara Armory Show de la New York

Trei opere de arta ale sculptorului roman Constantin Brancusi sunt expuse in galeria aniversara 100 de ani de la Armory Show, al carei vernisaj a avut loc la sfarsitul saptamanii, la New York.

Statuia Libertatii din New York a fost redeschisa pentru turisti

Statuia Libertatii de la New York, inchisa de doua saptamani din cauza blocajului bugetar, si care fusese inchisa si anterior timp de opt luni dupa uraganul Sandy, a fost redeschisa ieri, conform AFP.

Trei lucrari de Brancusi, in retrospectiva aniversara Armory Show de la New York.

Trei opere de arta apartinand sculptorului roman Constantin Brancusi sunt expuse in galeria aniversara 100 de ani de la Armory Show, al carei vernisaj a avut loc vineri, la New York, transmite mediafax. Domnisoara Pogany, versiune in marmura, imprumutata de la Muzeul De Arta din Philadelphia, capul Muza Adormita in ghips si bustul Muza vandut anul trecut la Christies - obtinute de organizatori tot cu imprumut de la colectionarii particulari care le detin in prezent -, alaturi de alte .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )