Libnet.ro
UNICEF

08:15

The Revenant, cu Leonardo DiCaprio, pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend VIDEO

Adevărul Adevărul,
The Revenant, cu Leonardo DiCaprio, pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend VIDEO

Filmul The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu si cu actorul Leonardo DiCaprio in rolul principal, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 1. 572 de lei si 57. 071 de spectatori. continuă pe Adevărul

Cristian Tudor Popescu a criticat si ironizat filmul The Revenant: Lui DiCaprio poate ar trebui sa i se dea o medalie de razboi, nu Oscarul VIDEO

Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri filmul The Revenant, considerat marele favorit la premiile Oscar 2016, avand 12 nominalizari. Jurnalistul a avut o aparitie inedita in studioul Digi 24: a purtat o haina groasa si, in timp ce comenta productia, si-a tras si gluga pe cap, ironizand astfel lungmetrajul.

Cel mai recent film in care joaca Leonardo DiCaprio, The Revenant, in topul box office-ului nord-american

Filmul The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, care il are in rol principal pe actorul american Leonardo DiCaprio, a avut incasari de 16 milioane de dolari, in weekend, ocupand, astfel, primul loc in box office-ul nord-american.

The Revenant conduce box office-ul romanesc

Cel mai recent film in care joaca actorul Leonardo DiCaprio, The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant, regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, a avut incasari incasari de 1. 572 de lei si spectatori de 57. 071, in box office-ul romanesc de weekend.

Cum a ajuns Tom Hardy sa faca un rol fenomenal in The Revenant si ce actor trebuia sa joace initial

Actorul britanic Tom Hardy 38 de ani), nominalizat la premiile Oscar 2016 pentru rolul secundar din drama The Revenant, a dezvaluit ca Leonardo DiCaprio a fost cel care i-a obtinut partitura, regizorul filmului avand pe altcineva in minte.

Mircea Badea, dupa The Revenant: DiCaprio e un actor urias

Mircea Badea a vorbit. duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei, despre cel mai recent film al lui Leonardo di Caprio, The Revenant. Di Caprio, care nu a primit Oscar-ul pana acum, este marele favorit pentru.

Alegeri prezidentiale in Portugalia: Candidatul conservator Marcelo Rebelo de Sousa, pe primul loc in primul tur

Candidatul conservator Marcelo Rebelo de Sousa, in varsta de 67 de ani, pe primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Portugalia, desfasurat duminica, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne, citate de AFP. Marcelo Rebelo de Sousa ar putea fi invingator in alegeri dupa primul tur, insa scorul obtinut de el nu este deocamdata clar, fiind creditat in sondaje cu 49% pana la 55,7% din voturi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )