Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ada Solomon, la NexT: Scurtmetrajul spune mai multe decat o carte de istorie recenta sau un ziar

Adevărul Adevărul,
Ada Solomon, la NexT: Scurtmetrajul spune mai multe decat o carte de istorie recenta sau un ziar

La deschiderea Festivalului International de Film NexT, care a avut loc joi seara, Ada Solomon, directoarea festivalului, a declarat ca scurtmetrajul este un fel de a patrunde in ceea ce preocupa o generatie si ca acest gen cinematografic spune mai multe decat o carte de istorie recenta sau un ziar, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Avem mai putine decese rutiere, dar mai multe decat media UE

Rata deceselor rutiere a scazut in tara noastra cu 9% anul trecut, in comparatie cu 2012, peste media Uniunii Europene, de 8%, dar, in continuare, este aproape dubla fa and ta de media UE 92 de cazuri la 1 milion de locuitori, fata de, in medie, 52 de astfel de cazuri la nivelul UE), potrivit unui comunicat al Comisiei Europene CE) trimis astazi redactiei.

Romanii detin de doua ori mai multe credite decat economii (studiu)

In Romania, exista de doua ori mai multe credite decat economii, raport care se mentine de aproximativ 4 ani. In 2007 - 2008, erau de aproape trei ori mai multe credite decat economii, insa recesiunea a schimbat datele problemei. Pe de o parte, conditiile de creditare au devenit mai drastice. Pe de alta parte, perioada de la inceputul anului 2009, cand dobanzile pentru depozite au fost foarte ridicate, au adus mai multe persoane catre banci in detrimentul altor metode de economisire. Rezultatele studiilor GfK care analizeaza piata bancara si pe cea a asigurarilor din Europa Centrala si de Est surprind obiceiuri foarte diferite intre utilizarea creditelor si a produselor de economisire intre cele 16 tari analizate.

Avem de doua ori mai multe credite decat economii

In tara noastra, exista de doua ori mai multe credite decat economii, raport care se mentine de aproximativ 4 ani, potrivit rezultatelor studiilor GfK care analizeaza piata bancara si pe cea a asigurarilor din 16 tari ale Europei Centrale si de Est ECE), trimise astazi redactiei.

Studiu: romanii au de doua ori mai multe credite decat economii

In Romania exista de doua ori mai multe credite decat economii, raport care se mentine de aproximativ patru ani, in timp ce in Germania si Austria raportul intre imprumuturi si produse de economisire este de 1 la 3, potrivit unui studiu GfK.

Studiu: romanii au de doua ori mai multe credite decat economii. in Germania si Austria raportul este invers, de unu la trei

In Romania, exista de doua ori mai multe credite decat economii, raport care se mentine de aproximativ patru ani, in timp ce in Germania si Austria raportul intre imprumuturi si produse de economisire este de 1 la 3, potrivit unui studiu GfK care analizeaza piata bancara si pe cea a asigurarilor din 16 tari din Europa Centrala si de Est.

Dan Sova: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Institutional, Romania sta mai bine decat Germania in privinta cailor ferate, insa in tara noastra companiile feroviare sunt pe pierderi si sunt sustinute cu bani de la buget, astfel ca atat CFR Marfa, cat si CFR Calatori ar trebui privatizate, a.

Argument pentru parinti: Gamingul este mai sanatos decat privitul la TV

Un studiu recent a demonstrat ca placuta activitate de gaming este mai sanatoasa decat pierdutul orelor in fata televizorului. Pe vremuri, uitatul la televizor era cel mai mare viciu de care trebuiau sa se fereasca parintii. Acum, cand computerele si dispozitivele portabile inteligente au devenit omniprezente, gamingul este considerat o problema la fel de importanta. Partea frapanta? Gamingul se pare ca este mai sanatos pe termen lung decat uitatul la televizor. Un studiu recent al celor de la NPR a [].

Dacia a prins viteza in Germania: vanzarile de masini noi au crescut de trei ori mai rapid decat piata

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au avansat in primul trimestru cu 14,5%, de aproape trei ori mai rapid decat piata, la 11. 423 unitati. Chiar si asa, cresterea marcii se afla in incetinire puternica de la inceputul anului, iar in.

Carrefour: Valoarea bonului fiscal in online este de 4 ori mai mare decat in offline

Valoarea medie a unui bon fiscal in online este de patru ori mai mare decat cea a cumparaturilor din hipermarket-uri, a declarat Radu Butufei, director eCommerce al Carrefour Romania, in cadrul ecomTEAM, cel mai mare eveniment dedicat comertului.

Un copil roman uimeste Marea Britanie. Baiatul este mai inteligent decat Einstein

Un baiat roman de numai 11 ani din Marea Britanie are coeficientul de inteligenta mai mare decat al fizicianului Albert Einstein, de 162, si are chiar si o teorie proprie despre crearea universului. Stabilit de 5.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )