Libnet.ro
UNICEF

10:16

Theodor Paleologu vrea sa candideze independent la alegerile parlamentare: Voi avea nevoie de 20.000 de semnaturi, lucru deloc usor de obtinut (FOTO)

B1 B1,
Theodor Paleologu vrea sa candideze independent la alegerile parlamentare: Voi avea nevoie de 20.000 de semnaturi, lucru deloc usor de obtinut (FOTO)

Deputatul Theodor Paleologu, care a fost exclus din PNL, a anuntat ca intentioneaza sa candideze independent la alegerile parlamentare. Politicianul a facut apel pe Facebook pentru a strange cele 20. 000 de se. continuă pe B1

Toader Paleologu vrea sa candideze independent, ca liberal disident

Deputatul independent Toader Paleologu isi anunta pe Facebook intentia de a candida la alegerile parlamentare din acest an si face un apel pentru a strange cele 20. 000 de semnaturi necesare depunerii candidaturii.

Theodor Paleologu va candida ca independent, liberal disident, la alegerile parlamentare

Deputatul independent Theodor Paleologu, exclus recent din PNL, a anuntat ca va candida ca independent, in calitate de liberal disident la alegerile parlamentare din aceasta toamna. Voi avea nevoie de 20. 000 de semnaturi, lucru deloc usor de obtinut in conditiile in care nu dispun de un aparat de partid si nici de sume mari de bani, scrie Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Paleologu le cere sustinatorilor de pe Facebook sa-l ajute cu semnaturi ca sa candideze independent in Parlament

Deputatul independent Theodor Paleologu a scris, sambata, pe Facebook, ca intentioneaza sa candideze independent la alegerile parlamentare din acest an, ca liberal disident, si le cere sustinatorilor sai sprijin pentru intocmirea listei cu 20. 000 de semnaturi necesare demersului.

Paleologu isi anunta intentia de a candida la alegerile parlamentare, ca liberal disident

Deputatul independent Theodor Paleologu isi anunta pe Facebook intentia de a candida la alegerile parlamentare din acest an si face un apel pentru a strange cele 20. 000 de semnaturi necesare depunerii candidaturii.

Theodor Paleologu, apel pe Facebook pentru candidatura sa la alegerile parlamentare

Theodor Paleologu a publicat pe pagina lui de Facebook un mesaj in care anunta ca are nevoie de 20. 000 de semnaturi pentru a-si depune candidatura la alegerile parlamentare din toamna, din fotoliul de.

Traian Basescu nu exclude o intelegere intre PSD si PNL la alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu surprinde din nou. Fostul presedinte a declarat in exclusivitate pentru B1 TV ca nu exclude o intelegere intre PSD si PNL la alegerile parlamentare in vederea unei guvernari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )