Libnet.ro
UNICEF

01:06

Thierry Henry si-a anuntat retragerea din activitate, la 37 de ani

Hotnews Hotnews,
 Thierry Henry si-a anuntat retragerea din activitate, la 37 de ani

Fostul international francez Thierry Henry 123 de selectii) a anuntat, marti, pe Facebook, ca a decis sa se retraga din activitate si sa devina consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports. continuă pe Hotnews

Thierry Henry si-a anuntat retragerea din activitate (FOTO)

Fostul international francez Thierry Henry si-a anuntat, marti, pe contul sau de Facebook, retragerea din activitate. El va deveni consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports. Dupa 20 de ani pe teren, am.

Thierry Henry si-a anuntat RETRAGEREA

Fostul international francez Thierry Henry 123 de selectii) a anuntat, marti, pe Facebook, ca a decis sa se retraga din activitate si sa devina consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports, informeaza.

Henry si-a anuntat retragerea

Fostul international francez Thierry Henry si-a anuntat retragerea din activitatea competitionala.

Ministrul Razvan Nicolescu si-a anuntat retragerea din Guvern: Premierul vrea comasarea Energiei la Economie

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, si-a anuntat retragerea din Guvern, pe contul personal de Facebook. Nicolescu sustine ca a discutat cu Victor Ponta despre ceea ce urmeaza, iar premierul i-a.

Fotbalul e mai sarac. Thierry Henry s-a retras definitiv din fotbal

Fotbalul va fi mai sarac fara Thierry Henry, francezul care in ultimii 20 de ani s-a remarcat ca unul dintre cei mai buni atacanti din istoria fotbalului.

Fotbal SUA: Veteranul cupelor mondiale s-a retras din activitate

Nationala Statelor Unite nu-l va mai avea in componenta sa pe unul dintre cei mai titrati fotbalisti americani. DaMarcus Beasley si-a anuntat retragerea din activitate la varsta de 32 de ani.

Thierry Henry se retrage din activitate, Cifrele impresionante ale unei legende a fotbalului francez

Fotbalistul Thierry Henry si-a anuntat, pe Facebook, retragerea din activitate, la varsta de 37 de ani. El va devini consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports.

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, si-a anuntat demisia din Guvern

Ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, si-a anuntat demisia din Guvern, sambata dupa-amiaza, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, in conditiile in care portofoliul pe care il.

Miron Mitrea si-a anuntat demisia din PSD

Deputatul PSD Miron Mitrea le-a spus, duminica, social-democratilor reuniti in CExN, ca va renunta la toate functiile politice, inclusiv la cea de vicepresedinte al Camerei, si ca este ultima data cand ia cuvantul in acest for statutar, potrivit unor surse participante la discutii, transmite Mediafax. Ulterior, Mitrea a confirmat jurnalistilor ca se retrage din politica incepand cu anul viitor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )