Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ti-ar putea fi refuzat un imprumut bancar din cauza prietenilor de pe Facebook?

Playtech Playtech,
Ti-ar putea fi refuzat un imprumut bancar din cauza prietenilor de pe Facebook?

In august, Facebook a prezentat un patent prin care poate analiza lista de prieteni a unui utilizator, pentru a stabili daca i se va permite sa faca anumite lucruri. De exemplu, atunci cand un individ aplica pentru un imprumut, banca poate examina creditele membrilor retelei sociale cu care este conectat respectivul. Daca ratingul mediu al [] Ti-ar putea fi refuzat un imprumut bancar din cauza prietenilor de pe Facebook? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Johnny Depp, fortat sa ia o decizie RADICALA, din cauza geloziei sotiei lui

Celebrul actor Johnny Depp si-a vandut iahtul Vajoliroja, pe care il cumparase pentru fosta lui iubita, mama copiilor lui, artista Vanessa Paradis. Starul a renuntat la iaht din cauza geloziei sotiei lui, actrita Amber Heard, care a refuzat sa se apropie de ambarcatiune.

Brasov: Doua persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN1, din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Un accident rutier grav s-a produs luni pe DN 1, in judetul Brasov, informeaza B1 TV. Doua persoane si-au pierdut viata in urma coliziunii dintre un autoturism si un autobuz. Accidentul s-a produs din cauza.

Statistica ingrijoratoare: Milioane de oameni mor anual in lume din cauza unor forme de cancer vindecabile

Milioane de persoane mor anual in lume din cauza unor forme de cancer vindecabile, fiindca nu au acces la operatii chirurgicale si la radioterapia indispensabila, arata datele publicate in revista britanica .

Grecia: Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe

Ministrul adjunct pentru Infrastructura si Transporturi din cadrul noului Executiv de la Atena a demisionat la mai putin de 24 de ore de la numirea in functie, din cauza unor comentarii antisemite si homofobe pe.

Bihor: Un drum national care trece printr-o comuna este traversat de localnici doar cu scara, din cauza unui sant de circa doi metri adancime

Localnicii comunei Rieni din Bihor sunt nevoiti sa foloseasca scari pentru a traversa strada sau pentru a iesi din curti, din cauza unui sant de circa doi metri adancime, sapat pe constructor pe DN 76. De o.

Eugenie Bouchard, o noua retragere din cauza unei accidentari

Jucatoarea de tenis din Canada Eugenie Bouchard nu isi revine dupa lovitura la cap suferita in urma cu mai bine de trei saptamani, in timp ce evolua la turneul de la US Open, scrie ziare. com. Astfel, canadianca in varsta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )