Libnet.ro
UNICEF

22:45

Timbrul cultural, motiv de scandal intre edituri si uniuni

România Liberă România Liberă,
Timbrul cultural, motiv de scandal intre edituri si uniuni

Un proiect de lege care ar putea mari pretul la carti in librarii, a starnit reactii aprinse intre editori, uniuni de creatie si parlamentari. continuă pe România Liberă

Doua edituri mari contesta proiectul de lege privind timbrul cultural

Editurile Polirom si Nemira contesta proiectul de lege privind timbrul cultural care ar avea drept consecinta cresterea fara precedent a nivelului de taxare si aplicarea pe fiecare carte a unui timbru, similar celui utilizat pentru tigari si bauturi alcoolice.

Cristian Tudor Popescu: Timbrul cultural sau cum ne jecmanesc politicienii cu legea-n mana

Un proiect de lege adoptat deja de Senat in luna decembrie urmeaza sa instituie Timbrul Cultural, care ar trebui sa se aplice oricarui produs cultural din Romania. Astfel, cartile, biletele la teatru si la.

FER contesta proiectul de lege privind timbrul cultural

Federatia Editorilor din Romania FER) contesta proiectul de lege privind timbrul cultural, care presupune cresterea pretului cartilor, luni urmand sa aiba loc o serie de consultari cu reprezentantii celor vizati de noile prevederi legislative, la.

Editurile Polirom si Nemira contesta proiectul de lege privind timbrul cultural

Editurile Polirom si Nemira contesta proiectul de lege privind timbrul cultural care ar avea drept consecinta cresterea fara precedent a nivelului de taxare si aplicarea pe fiecare carte a unui timbru, similar celui utilizat pentru tigari.

Discutii despre timbrul cultural in Parlament. Care sunt concluziile

Reprezentantii editurilor s-au declarat, luni, la intalnirea cu presedintele Comisiei de cultura a Camerei Deputatilor, Gigel Stirbu PNL) impotriva instituirii timbrului cultural, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )