Libnet.ro
UNICEF

00:07

Timisoara: Membrii unei sectii de votare, trimisi cu urna mobila la un bolnav de COVID-19 fara combinezoane

B1 B1,
Timisoara: Membrii unei sectii de votare, trimisi cu urna mobila la un bolnav de COVID-19 fara combinezoane

Membrii unei sectii votare din Timisoara au refuzat sa mearga cu urna mobila la un bolnav de COVID-19, dupa ce eeprezentantii Biroului Electoral Judetean Timis le-au transmis ca nu vor primi combinezoane de. continuă pe B1

Dosar penal deschis la Valcea, dupa ce un echipaj de jandarmi a reclamat ca reprezentantii undei sectii de votare au plecat cu urna mobila fara paza

Politistii din Ramnicu Valcea fac cercetari, in urma unei reclamatii efectuate de un grup de jandarmi. Echipajul a sesizat autoritatile, dupa ce reprezentantii unei sectii de votare au plecat cu urna mobila.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Dosar penal dupa ce reprezentantii unei sectii de votare din Valcea au plecat cu urna mobila fara paza

Politistii din Ramnicu Valcea au deschis un dosar penal si fac cercetari dupa ce au primit o reclamatie din partea unui echipaj de jandarmi, care a sesizat ca reprezentantii unei sectii de votare au plecat cu urna mobila la persoanele care solicitasera acest lucru fara a astepta sa fie insotite de forte ale MAI.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Ancheta in Dolj dupa ce un membru al unei sectii de votare ar fi insemnat patru buletine de vot

Politistii doljeni au deschis o ancheta dupa ce au fost anuntati ca un membru al unei sectii de votare ar fi insemnat patru buletine de vot si le-ar fi inmanat unor alegatori.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Un barbat a murit in curtea unei sectii de votare din Arges

Un barbat de 80 de ani a murit, duminica, in curtea unei sectii de votare din judetul Arges. El a intrat in stop cardio-respirator si nu a putut fi resuscitat, .

O persoana de 80 de ani a decedat in curtea unei sectii de votare din Arges. Barbatul era cunoscut cu afectiuni cardiace

Unbatran in varsta de 80 de ani a decedatduminica, in curtea unei sectii devotare din judetul Arges,in localitatea Teiu,la sectia de Votare nr. Se pare ca barbatul a.

Alegeri parlamentare 2020. Cine si cum poate vota la urna mobila

Alegeri parlamentare 2020. Persoanele cu drept de vot aflate in carantina sau in izolare la domiciliu din cauza Covid-19, precum si in locatia declarata, pot vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie prin intermediul urnei speciale, daca trimit o cerere sectiei de votare. Dreptul la urna mobila au si persoanele care nu se pot deplasa la urne din cauza de boala sau invaliditate.

Presedintele unei sectii de votare din Alba, testat pozitiv pentru COVID-19. Activitatea a fost suspendata temporar pentru dezinfectie

In satul Tauni, comuna Valea Lunga din judetul Alba, presedintele Sectiei de votare nr. 429 a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar activitatea a fost suspendata pentru o jumatate de ora, in cursul zilei de.

Alegeri parlamentare 2020. Cum s-au ales cu dosar penal doi soti care au solicitat urna mobila

Politistii salajeni au deschis un dosar penal legat de alegerile parlamentare 2020. Vizati sunt doi soti care au solicitat urna mobila.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: 143 de persoane din Galati voteaza cu urna mobila

Un numar de 143 de persoane aflate in izolare, testate pozitiv COVID-19 sau in carantina, dupa ce au fost contacti cu alte persoane infectate cu SARS-CoV-2, dar care nu detineau acte doveditoare de la Directia de Sanatate Publica DSP) Galati pentru situatiile in care se afla, vor vota cu urna mobila, informeaza, duminica, Biroul Electoral Judetean.

Alegeri parlamentare 2020. 143 de votanti din Galati, aflati in izolare din cauza Covid-19, au cerut urna mobila

Alegeri parlamentare 2020. Conform Biroul Electoral Judetean BEJ) Galati, cetatenii aflati in situatiile de mai sus au solicitat urna mobila, depunand in acest sens cereri transmise la BEJ, prin intermediul Prefecturii Galati.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )