Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tinuta in puf: Fata unui deputat din Republica Moldova si-a inchis Facebook-ul dupa ce presa a publicat fotografii cu luxul in care traieste (FOTO)

B1 B1,
Tinuta in puf: Fata unui deputat din Republica Moldova si-a inchis Facebook-ul dupa ce presa a publicat fotografii cu luxul in care traieste (FOTO)

Fiica lui Anatolie Zagorodni, un deputat neafiliat din Republica Moldova si-a inchis contul de Facebook dupa ce mai multe fotografii in care prezinta luxul in care traieste au fost publicate de. continuă pe B1

Alegerile din Republica Moldova vor fi la 30 octombrie. Cetatenii isi aleg direct presedintele

Republica Moldova va organiza alegeri prezidentiale la data de 30 octombrie.

Data alegerilor prezidentiale in Republica Moldova a fost stabilita pentru 30 octombrie

Parlamentul a stabilit ca alegerile prezidentiale din Republica Moldova sa aiba loc pe 30 octombrie. Proiectul de hotarare a fost adoptat vineri, 1 aprilie, dupa ce initiativa legislativa a unui grup de deputati din majoritatea parlamentara a fost introdusa pe ordinea de zi a legislativului in regim de urgenta, transmite IPN.

Topul celor mai urate orase din lume, conform unui portal de turism: locul din Republica Moldova aflat pe lista destinatiilor care nu incanta ochiul

Cu siguranta, in fiecare tara din lume exista localitati unde arhitectura lasa de dorit, orase care nu sunt prietenoase cu oamenii, adevarate centre industriale sau jungle de beton. Aceasta este ideea pe care s-a bazat clasamentul facut de un portal de turism, unde figureaza zece orase mari sau capitale din toata lumea.

ONU: Republica Moldova se confrunta cu provocari grave in domeniul drepturilor omului din cauza coruptiei

Asistentul secretarului general al ONU pentru drepturile omului, Ivan Simonovic, si-a exprimat joi ingrijorarea fata de ceea ce a catalogat drept diviziuni profunde in RepublicaMoldova, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Liberty online.

Andrian Candu, la Praga: Republica Moldova este interesata de sporirea investitiilor cehein economia nationala

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a avut o intrevedere, joi, la Praga, cu ministrul Industriei si Comertului din Cehia, Jan Mladek. Oficialii au discutat despre oportunitatile de intensificare a comertului bilateral moldo-ceh, beneficiile integrarii economice a Republicii Moldova cu Uniunea Europeana, respectiv avantajele crearii Zonei de Liber Schimb Aprofundat si Cuprinzator cu UE.

Amplu exercitiu antiterorist la Iasi, la 18 kilometri de granita cu Republica Moldova

Autoritatile din judetul Iasi desfasoara in aceste zile un amplu exercitiu antiterorist, cu participarea mai multor institutii din domeniul sigurantei nationale.

Halep e in fata unui moment de rascruce: unde poate ajunge in perioada aprilie iunie si cum si-a evaluat ea situatia

Anul trecut, Halep a avut cel mai bun bilant pe hard din tot circuitul feminin. in primele trei luni din 2016, hard-ul a devenit cosmarul Simonei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )