Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celor mai urate orase din lume, conform unui portal de turism: locul din Republica Moldova aflat pe lista destinatiilor care nu incanta ochiul

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai urate orase din lume, conform unui portal de turism: locul din Republica Moldova aflat pe lista destinatiilor care nu incanta ochiul

Cu siguranta, in fiecare tara din lume exista localitati unde arhitectura lasa de dorit, orase care nu sunt prietenoase cu oamenii, adevarate centre industriale sau jungle de beton. Aceasta este ideea pe care s-a bazat clasamentul facut de un portal de turism, unde figureaza zece orase mari sau capitale din toata lumea. continuă pe Adevărul

WTA Miami: Monica Niculescu, in sferturi la dublu - A trecut de Hingis si Mirza, cea mai buna pereche din lume

Cuplul Monica Niculescu/Margarita Gasparian Romania/Rusia) a invins, marti, cu scorul de 6-4, 6-2, cea mai buna pereche de dublu feminin din lume, Martina Hingis /Sania Mirza Elvetia/India), si s-a calificat in sferturile de finala ale Miami Open.

Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba Stirling Prize, a murit, joi, la varsta de 65 de.

Simona Halep iese din topul celor mai bune jucatoare ale lumii. De luni se va afla pe o pozitie pe care n-a mai ocupat-o

Calificarea bielorusei Victoria Azarenka in semifinalele turneului Miami Open o aduce pe Simona Halep intr-o postura nedorita.

VIDEO Confesiunile unei foste sotii a liderului Statului Islamic. Femeia vorbeste despre casnicia ei cu cel mai cautat terorist din lume

Saja Al-Doulaimi, fosta sotie a liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a oferit un interviu publicatiei suedeze Expressen in care a dat detalii despre casnicia sa cu cel mai temut terorist din lume si despre planurile sale de viitor, spunand ca vrea sa se stabileasca in Europa.

Seagate Innov8 primul hard disk din lume cu 8TB si alimentare USB

Cei de la Seagate au o fascinatie pentru solutii de stocare cu superlative absolute sau hard disk-uri externe in premiera, precumSeagate Innov8. in urma cu aproximativ un an, cei de la Seagate lansau, la celebrarea a 30 de ani de activitate, cel mai subtire hard disk extern din lume sub forma lui Seagate Seven. Acela [].

Mai multi oameni din Constanta si Tulcea au protestat in fata DNA, cerand stoparea neregulilor din justitie (VIDEO)

Protest in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie. Mai multe persoane din Constanta si Tulcea inarmate cu pancarte au venit la DNA, nemultumite de neregulile care din justitie, informeaza B1.

Romgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Romgaz SNG) au inregistrat, in perioada 21-28 martie, o apreciere de 1,41%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, in conditiile in care indicii bursieri au ramas pe minus.

POZA ZILEI. Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska

Pavlof, unul dintre cei mai activi vulcani din Alaska, erupe, trimitand un nor de cenusa in aer. Vulcanul Pavlof este situat la 1. 000 km sud-vest de Anchorage, in Peninsula Alaska.

Calatoria spre Marte, una dintre provocarile celui mai mare hackathon din lume. NASA Space Apps are loc la Cluj

Cel mai mare hackthon la nivel mondial, NASA Space Apps Challenge, va fi organizat in premiera in Romania, la Cluj-Napoca pe 23-24 aprilie 2016. Competitia se adreseaza unui public cu nivel de experienta variat si din diverse domenii: programatori, oameni de stiinta, profesori, tehnologi, artisti, designeri, ingineri, storytellers, studenti sau antreprenori.

Victor Tighinean, Ecco Shoes: Daca am masura cat costa o pereche de pantofi pe kilometru mers sau zile de purtare, probabil Ecco ar fi cel mai ieftin brand din lume

Retailerul de articole de incaltaminte Ecco a lansat o noua colectie intitulata Natural Imperfection, cu o strategie prin care compania daneza urmareste atragerea unui segment de clienti mult mai tanar, cu varste cuprinse intre 18 si 25.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )