Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un tir incarcat cu seminte de floarea soarelui s-a rasturnat la iesire de pe A1

Adevărul Adevărul,
Un tir incarcat cu seminte de floarea soarelui s-a rasturnat la iesire de pe A1

Un tir incarcat cu seminte de floarea soarelui s-a rasturnat la iesire de pe Autostrada A 1, in comuna Bascov. Aproape toata cantitatea, 25 de tone, s-a imparstiat pe asfalt. continuă pe Adevărul

Aproape jumatate din valoarea exporturilor de produse agroalimentare a fost generata anul trecut de grau, porumb si seminte de floarea-soarelui

Valoarea exporturilor de grau, porumb si seminse de floarea-soarelui realizate anul trecut s-a ridicat la 2,26 miliarde de euro, ceea ce reprezinta aproape jumatate din valoarea produselor agroalimentare vandute in 2013 peste granita, potrivit datelor transmise de Ministerul Agriculturii.

FOTO VIDEO Un TIR incarcat cu concentrate pentru pasari s-a rasturnat in comuna Rucar

Un TIR, care transporta concentrate pentru pasari, s-a rasturnat, astazi, pe drumul dintre Brasov si Pitesti, la intrare in comuna Rucar. Mastodontul a ajuns intr-o rapa, soferul a scapat ca prin minune cu viata, iar incarcatura s-a imprastiat.

FOTO VIDEO Un tir incarcat cu concentrate pentru pasari s-a rasturnat in comuna Rucar

Un tir, care transporta concentrate pentru pasari, s-a rasturnat, astazi, pe drumul dintre Brasov si Pitesti, la intrare in comuna Rucar. Mastodontul a ajuns intr-o rapa, soferul a scapat ca prin minune cu viata, iar incarcatura s-a imprastiat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )