Libnet.ro
UNICEF

05:30

Titus Corlatean: Nu exista nicio legatura intre problema romilor si aderarea la Schengen

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Titus Corlatean: Nu exista nicio legatura intre problema romilor si aderarea la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze L039;Express, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Titus Corlatean, in Franta: Nu exista nicio legatura intre problema romilor si aderarea Romaniei la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, spune, intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Titus Corlatean, pentru L'Express: Nu exista nicio legatura intre problema romilor si aderarea la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze L'Express, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Corlatean: Nu exista nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a precizat ca nu exista nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen, conform publicatiei franceze L'Express.

Titus Corlatean: Nu exista nicio legatura intre problema romilor si aderarea la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Ministrul de Externe: Nu exista legatura intre integrararea romilor si aderarea Romaniei la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul.

Corlatean pentru publicatia LExpress: Toti cetatenii europeni au dreptul la ...

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. Dupa cum i-am spus deja omologului meu francez, Laurent Fabius, putem intelege ca subiectul romilor este o chestiune sensibila in dezbaterile politice care au loc in prezent in Franta. In acelasi timp, contrar a ceea ce am citit in presa franceza, tin sa subliniez ca nu exista absolut .

Tituts Corlatean, mesaj catre Franta: Parteneriatul strategic se sustine prin reciprocitate. Daca aceasta nu exista, sa aflam prin canale oficiale, nu prin intermediul presei

Ministrul de externe, Titus Corlatean, cere Frantei sa transmita prin canale oficiale, nu prin presa daca mai exista sau nu reciprocitate in parteneriatul strategic dintre cele doua state. Pozitia Romaniei nu s-a schimbat, nu exista nicio legatura intre aderarea la Schengen si problema romilor. Am transmis colegilor francezi faptul ca ceea ce am stabilit prin canale diplomatice ramane valabil. Un astfel de parteneriat strategic se sustine pe reciprocitate. Daca nu exista reciprocitate, e bine sa primim pe canale oficiale si nu prin presa aceasta concluzie, a spus Corltean la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului. La randul sau, Ponta a afirmat ca daca au probleme in politica lor interna, sa si le rezolve, dar nu pe spinarea noastra. Declaratiile au fost facute in contextul in care Franta se opune aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

VIDEO Titus Corlatean: Suntem dezamagiti de decizia Frantei privind intrarea in Schengen. Exista riscuri pentru relatia bilaterala

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat intr-un interviu pentru RFI ca suntem destul de dezamagiti de decizia Frantei de a lega aderarea Romaniei la Schengen de problema romilor. Intrebat daca decizia Parisului pune in pericol relatia bilaterala, Corlatean a spus ca exista riscuri, dar pentru Romania parteneriatul strategic cu Franta ramine foarte, foarte important.

VIDEO Titus Corlatean: Suntem dezamagiti ca subiectul Schengen a fost asociat cu dosarul romilor in dezbaterea publica. Exista riscuri pentru relatia bilaterala

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat intr-un interviu pentru RFI ca suntem destul de dezamagiti de faptul ca in dezbaterea publica interna a fost asociat subiectul aderarii Romaniei la Schengen cu dosarul romilor. Intrebat daca decizia Parisului pune in pericol relatia bilaterala, Corlatean a spus ca exista riscuri, dar pentru Romania parteneriatul strategic cu Franta ramine foarte, foarte important.

Titus Corlatean, la Digi24: Nu avem ce face mai mult pentru securizarea frontierelor

Romania are un sistem de securizare a frontierelor mult mai performant decat cel detinut de multe state membre Schengen, a declarat miercuri, la Digi24, ministrul de Externe, Titus Corlatean. Nu avem ce face mai mult decat am facut si facem in clipa de fata, a spus seful diplomatiei romane, care a dezvaluit ca a avut, in ultimele zile, doua discutii telefonice pe tema aderarii la Schengen cu omologul sau francez, Laurent Fabius.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )