Libnet.ro
UNICEF

18:00

Corlatean: Nu exista nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Schengen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corlatean: Nu exista nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a precizat ca nu exista nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen, conform publicatiei franceze L'Express. continuă pe Ziarul Bursa

Titus Corlatean, pentru L'Express: Nu exista nicio legatura intre problema romilor si aderarea la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze L'Express, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Titus Corlatean: Nu exista nicio legatura intre problema romilor si aderarea la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze L039;Express, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, scrie Mediafax .

Titus Corlatean, in Franta: Nu exista nicio legatura intre problema romilor si aderarea Romaniei la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, spune, intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Titus Corlatean: Nu exista nicio legatura intre problema romilor si aderarea la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Ministrul de Externe: Nu exista legatura intre integrararea romilor si aderarea Romaniei la Schengen

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul.

Corlatean pentru publicatia LExpress: Toti cetatenii europeni au dreptul la ...

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, apreciaza, intr-un interviu acordat publicatiei franceze LExpress, ca nu exista absolut nicio legatura intre integrarea romilor si aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. Dupa cum i-am spus deja omologului meu francez, Laurent Fabius, putem intelege ca subiectul romilor este o chestiune sensibila in dezbaterile politice care au loc in prezent in Franta. In acelasi timp, contrar a ceea ce am citit in presa franceza, tin sa subliniez ca nu exista absolut .

Tituts Corlatean, mesaj catre Franta: Parteneriatul strategic se sustine prin reciprocitate. Daca aceasta nu exista, sa aflam prin canale oficiale, nu prin intermediul presei

Ministrul de externe, Titus Corlatean, cere Frantei sa transmita prin canale oficiale, nu prin presa daca mai exista sau nu reciprocitate in parteneriatul strategic dintre cele doua state. Pozitia Romaniei nu s-a schimbat, nu exista nicio legatura intre aderarea la Schengen si problema romilor. Am transmis colegilor francezi faptul ca ceea ce am stabilit prin canale diplomatice ramane valabil. Un astfel de parteneriat strategic se sustine pe reciprocitate. Daca nu exista reciprocitate, e bine sa primim pe canale oficiale si nu prin presa aceasta concluzie, a spus Corltean la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului. La randul sau, Ponta a afirmat ca daca au probleme in politica lor interna, sa si le rezolve, dar nu pe spinarea noastra. Declaratiile au fost facute in contextul in care Franta se opune aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

CE si CoE au lansat un program european pentru integrarea romilor.

Comisia Europeana CE) si Consiliul Europei CoE) au lansat luni un program in valoare de 700. 000 de euro menit sa favorizeze accesul minoritatii rome la locuinte, educatie, sanatate si locuri de munca in cinci tari, relateaza Mediafax. Integrarea romilor nu este doar o problema de rezolvat, ci si o oportunitate pentru dezvoltarea economica si sociala, a declarat comisarul european pentru Locuri de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune Laszlo Andor vineri, la Budapesta, intr-o ceremonie de .

Premierul francez Ayrault isi contrazice ministrul de Interne: Integrarea romilor este posibila daca acestia respecta legile Republicii

Premierul francez a declarat marti seara ca integrarea romilor este posibila atat timp cat acestia respecta legile Republicii, o pozitia care pare sa o contrazica pe cea a ministrului sau de Interne, Manuel Valls, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,308 seconds )