Libnet.ro
UNICEF

07:45

Toader: Abuzul n serviciu trebuie redefinit

Hotnews Hotnews,
 Toader: Abuzul n serviciu trebuie redefinit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca definitia abuzului in serviciu din codul penal trebuie modificata, insa spune ca acest lucru trebuie sa-l faca Parlamentul. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader: Abuzul in serviciu trebuie redefinit. Am incredere ca legiuitorul va gasi o formula buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, iar acest lucru trebuie facut de Parlament. Abuzul in serviciu trebuie redefinit. Trebuie redefinit.

Tudorel Toader: Abuzul in serviciu trebuie redefinit

Tudorel Toader a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca abuzul in serviciu trebuie sa fie redefinit. Abuzul, dupa parerea mea, trebuie redefinit, pentru ca in codurile penale din Europa, Europa cu standardele.

Toader spune ca nu a propus nca premierului o OUG privind completurile de 5 judecatori: Probabil n scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca nu a propus inca premierului Viorica Dancila un proiect de ordonanta de urgenta cu privire la completurile nelegal constituite, dar ca o va face, fara a preciza insa un termen anume. Probabil in scurt timp, a raspuns el. Toader: Avocatul Poporului poate sesiza CCR pe constituirea completurilor de 3 judecatoriToader: Abuzul in serviciu trebuie redefinit.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )