Libnet.ro
UNICEF

15:46

Toader considera ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, declarandu-se increzator ca legiuitorul va gasi formula cea mai buna

Adevărul Adevărul,
Toader considera ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, declarandu-se increzator ca legiuitorul va gasi formula cea mai buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, in contextul in care actuala definitie dateaza din 1968, si se declara increzator ca legiuitorul va gasi formula cea mai buna in acest sens. Totodata, in opinia sa, Codul penal roman este mult mai coercitiv decat cele ale altor state democratice. continuă pe Adevărul

Toader considera ca abuzul in serviciu trebuie redefinit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, in contextul in care actuala definitie dateaza din 1968, si se declara increzator ca legiuitorul va gasi formula cea mai buna in acest sens.

Tudorel Toader: Abuzul in serviciu trebuie redefinit. Am incredere ca legiuitorul va gasi o formula buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni seara ca abuzul in serviciu trebuie redefinit, iar acest lucru trebuie facut de Parlament. Abuzul in serviciu trebuie redefinit. Trebuie redefinit.

Toader: Abuzul n serviciu trebuie redefinit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca definitia abuzului in serviciu din codul penal trebuie modificata, insa spune ca acest lucru trebuie sa-l faca Parlamentul.

Tudorel Toader: Abuzul in serviciu trebuie redefinit

Tudorel Toader a declarat, luni, la Sinteza zilei, ca abuzul in serviciu trebuie sa fie redefinit. Abuzul, dupa parerea mea, trebuie redefinit, pentru ca in codurile penale din Europa, Europa cu standardele.

Toader spune ca nu a propus nca premierului o OUG privind completurile de 5 judecatori: Probabil n scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca nu a propus inca premierului Viorica Dancila un proiect de ordonanta de urgenta cu privire la completurile nelegal constituite, dar ca o va face, fara a preciza insa un termen anume. Probabil in scurt timp, a raspuns el. Toader: Avocatul Poporului poate sesiza CCR pe constituirea completurilor de 3 judecatoriToader: Abuzul in serviciu trebuie redefinit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )