Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toader spune ca nu a propus nca premierului o OUG privind completurile de 5: Probabil n scurt timp

Hotnews Hotnews,
 Toader spune ca nu a propus nca premierului o OUG privind completurile de 5: Probabil n scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca nu a propus inca premierului Viorica Dancila un proiect de ordonanta de urgenta cu privire la completurile nelegal constituite, dar ca o va face, fara a preciza insa un termen anume. Probabil in scurt timp, a raspuns el. continuă pe Hotnews

Toader spune ca nu a propus nca premierului o OUG privind completurile de 5 judecatori: Probabil n scurt timp

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca nu a propus inca premierului Viorica Dancila un proiect de ordonanta de urgenta cu privire la completurile nelegal constituite, dar ca o va face, fara a preciza insa un termen anume. Probabil in scurt timp, a raspuns el. Toader: Avocatul Poporului poate sesiza CCR pe constituirea completurilor de 3 judecatoriToader: Abuzul in serviciu trebuie redefinit.

VIDEO Protest la Sibiu: peste 500 de oameni in strada, nemultumiti de OUG privind completurile de 5

Peste cinci sute de persoane au iesit in strada, vineri seara, la Sibiu, in semn de protest fata de OUG pentru contestatia in anulare anuntata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Nu vom accepta ca Romania sa devina un stat in care justitia sa fie pedepsita, au transmis organizatorii. Printre protestatari s-a aflat si senatorul USR Vlad Alexandrescu.

Protest la Sibiu. Sute de oameni n strada, nemultumiti de anuntata ordonanta privind completurile de 5

Peste 500 de oameni protesteaza, vineri seara, pe strazile din Sibiu fata de intentia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a emite o ordonanta de urgenta de repunere in termen a celor condamnati de complete de 5 judecatori nelegal constituite. La protest este si liderul USR, Dan Barna.

Timmermans, scrisoare adresata premierului Viorica Dancila pe tema OUG privind recursul in anulare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis joi, 24 ianuarie, o scrisoare premierului Viorica Dancila legata de o posibila ordonanta de urgenta care sa introduca recursul in.

PE TEMA OUG PRIVIND RECURSUL IN ANULARE, Timmermans i-a trimis o scrisoare Vioricai Dancila

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis, ieri, o scrisoare premierului Viorica Dancila legata de posibila OUG care sa introduca recursul in anulare pentru cei condamnati de completele de 5 judecatori.

Timmermans i-a trimis o scrisoare Vioricai Dancila pe tema OUG privind recursul in anulare

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, i-a trimis joi, 24 ianuarie, o scrisoare premierului Viorica Dancila legata de posibila OUG care sa introduca recursul in anulare pentru cei condamnati de completele de 5 judecatori de la inalta Curte in perioada 2014-2018, potrivit G4Media. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )