Libnet.ro
UNICEF

23:15

Toate drumurile din Constanta au fost inchise incepand cu ora 17.00, din cauza viscolului

B1 B1,
Toate drumurile din Constanta au fost inchise incepand cu ora 17.00, din cauza viscolului

Toate drumurile nationale, judetene si comunale din Constanta au fost inchise, miercuri, incepand cu ora 17. 00, din cauza viscolului, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, precizand ca. continuă pe B1

Toate drumurile din Constanta au fost inchise incepand cu ora 17.00, din cauza viscolului

Toate drumurile nationale, judetene si comunale din Constanta au fost inchise, miercuri, incepand cu ora 17. 00, din cauza viscolului, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, precizand ca.

Toate drumurile din judetul Constanta au fost inchise

Toate arterele rutiere dintre localitatile din judetul Constanta drumuri nationale, judetene si comunale) au fost inchise total traficului rutier.

VIDEO 18 comune din sudul Vrancei se afla sub Cod Rosu de viscol. Toate drumurile nationale din judet au fost inchise

La ora 14. 00, erau noua localitati unde accesul nu se putea realiza pe caile de comunicatii terestre, respectiv Balesti, Ciorasti, Sihlea, Maicanesti, Nanesti, Vanatori, Tataranu, Vulturu si Gologanu. Situatia aceasta este in dinamica, putand suferi modificari in functie de evolutia fenomenelor meteorologice .

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta, inchise din cauza zapezii

Doua drumuri nationale si sapte judetene din Constanta sunt inchise, luni, din cauza zapezii, in timp ce manevrele in porturile maritime si fluviale sunt in continuare sistate. Potrivit ISU Constanta, citat.

TOATE drumurile nationale din Vrancea si Braila, inchise din cauza viscolului.

Toate drumurile nationale din judetul Vrancea si Braila au fost inchise, duminica, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, incepand cu ora 15. 00, s-a luat marura inchiderii traficului rutier pe urmatoarele rute: - DN 2 Ramnicu Sarat limita cu judetul Bacau; - DN 2D Focsani Tulnici; - DN 23 Focsani Maicanesti Nanesti; - DN 23A Focsani Balesti; - DN 24 Tisita Tecuci; - DN 11A Adjud .

Traficul rutier a fost inchis pe toate drumurile nationale din judetele Calarasi, Tulcea si Braila

Traficul rutier a fost inchis, miercuri dupa-amiaza, pe toate drumurile nationale din judetele Calarasi, Tulcea si Braila, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse. in judetul Calarasi au fost.

Toate scolile din Arges sunt inchise maine!

Toate scollie din judetul Arges sunt, miine, inchise. Ca urmare, elevii vor sta acasa. Decizia a fost luata din cauza ninsorilor abundente din ultimele doua zile, a declarant pentru Adevarul seful ISJ Arges, Florin Gardin.

Trei drumuri judetene din Galati au fost inchise. Pe alte patru se circula extrem de greu

Potrivit reprezentantilor ISU Galati, situatia se poate schimba de la o ora la alta. Tocmai de aceea, soferii sunt sfatuiti sa nu plece la drum, iar daca au nevoie neaparat sa faca acel drum, este bine sa se intereseze de starea lui.

Toate scolile din judetul Valcea vor fi inchise luni si marti

La cererea prefectului Mircea Nadolu, Inspectoratul Scolar Valcea a decis, in urma cu putin timp, suspendarea cursurilor in toate scolile din judet. Elevii valceni vor sta acasa luni si marti.

Distractie periculoasa: Zeci de tineri din Constanta si-au legat saniile de masini si au pornit intr-o cursa nebuna pe bulevard

Necazul unora a devenit distractia altora. Zeci de tineri din Constanta au decis sa se distreze intr-un stil aparte. Si luat masinile si au legat saniile de ele. Locul de joaca a fost Bulevardul Mamaia. Nu a.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )