Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO 18 comune din sudul Vrancei se afla sub Cod Rosu de viscol. Toate drumurile nationale din judet au fost inchise

Adevărul Adevărul,
VIDEO 18 comune din sudul Vrancei se afla sub Cod Rosu de viscol. Toate drumurile nationale din judet au fost inchise

La ora 14. 00, erau noua localitati unde accesul nu se putea realiza pe caile de comunicatii terestre, respectiv Balesti, Ciorasti, Sihlea, Maicanesti, Nanesti, Vanatori, Tataranu, Vulturu si Gologanu. Situatia aceasta este in dinamica, putand suferi modificari in functie de evolutia fenomenelor meteorologice . continuă pe Adevărul

Codul portocaliu extins la 18 judete din sud si sud-est

Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Codul portocaliu de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sudul si sud-estul tarii

Avertizarea cod portocaliu de ninsori si viscol emisa vineri a fost extinsa, sambata dimineata, de Administratia Nationala de Meteorologie la 18 judete din sudul si sud-estul tarii. Noua atentionare este valabila pana duminica la ora 22. Alte sapte judete se afla sub cod galben de ninsori si viscol.

CODUL PORTOCALIU de ninsori si viscol, extins la 18 judete din sud si sud-est.

Potrivit noii avertizarii ANM, se afla sub cod portocaliu de viscol pana duminica seara judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati, informeaza Mediafax. Viscolul puternic va continua in Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei si zonele montane aferente, precum si in nordul Dobrogei, informeaza ANM. In aceste regiuni vantul va sufla in rafale de peste .

Ministrul Transporturilor: 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii

Un numar de 19 trenuri au fost anulate pe mai multe rute din sudul tarii, a anuntat sambata, in cadrul comandamentului de iarna de la Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Transporturilor Ramona.

Cod Rosu dupa ora 15.00 in sudul Vrancei. Totodata, Codul Portocaliu se prelungeste pentru restul judetului pana luni dimineata la ora 9.00

Este pentru prima data cand se instituie Cod Rosu in judetul nostru, desi cantitatile de zapada nu sunt mai mari decat cele din 2012.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )