Libnet.ro
UNICEF

10:45

Toate scolile din Arges sunt inchise maine!

Adevărul Adevărul,
Toate scolile din Arges sunt inchise maine!

Toate scollie din judetul Arges sunt, miine, inchise. Ca urmare, elevii vor sta acasa. Decizia a fost luata din cauza ninsorilor abundente din ultimele doua zile, a declarant pentru Adevarul seful ISJ Arges, Florin Gardin. continuă pe Adevărul

Toate scolile din judetul Valcea vor fi inchise luni si marti

La cererea prefectului Mircea Nadolu, Inspectoratul Scolar Valcea a decis, in urma cu putin timp, suspendarea cursurilor in toate scolile din judet. Elevii valceni vor sta acasa luni si marti.

Toate scolile din Teleorman vor fi inchise maine

Elevii din Teleorman vor ramane acasa maine. Ministerul Educatiei a anuntat ca, din cauza vremii extreme, cursurile vor fi intrerupte luni in 26 de judete, printre care se numara si judetul Teleorman.

Toate scolile din judetul Bacau sunt inchise luni

Din cauza caderilor masive de zapada din ultimele zile, cursurile din unitatile de invatamant din judetul Bacau se sisteaza luni.

Toate scolile si gradinitele din judetul Buzau vor fi inchise luni

Toate unitatile de invatamant din judetul Buzau vor fi inchise luni. Decizia a fost luata in aceasta dimineata de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Buzau. Este posibil ca unele scoli sa ramana inchise si marti.

A1, A2, A3 si 26 de drumuri nationale sunt iNCHISE din cauza conditiilor meteo

Cele trei austrazi si 26 de drumuri nationale sunt inchise la aceasta ora, potrivit ultimei informari a Centrului Infotrafic, din cadrul Politiei Romane. Potrivit datelor primite de la structurile teritoriale.

16 drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii nefavorabile.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat sambata, in jurul orei 15, ca mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Iata lista acestora: A1 Bucuresti - Pitesti) A2 Bucuresti - Drajna) A2 Drajna - Fetesti) A3 Bucuresti - Ploiesti) DN 1B Mizil - Buzau) DN 1D Albesti - Urziceni) DN 2 Afumati - Focsani) DN 21 Calarasi - Slobozia) DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) DN 23B Maicanesti - Ciorasti) DN 24D Varlezi - Intersectie cu DN 26) DN .

Procedurile de achizitii publice din Romania sunt vulnerabile, in permanenta, la coruptie

Procedurile de achizitii publice din Romania sunt vulnerabile, in permanenta, la coruptie, astfel ca ar trebui instituit un sistem ex-ante de verificare a conflictului de interese, se arata in raportul MCV.

Viscolul pune lacat pe toate scolile din judetul Calarasi. Elevii raman luni acasa

In judetul Calarasi, viscolul a pus lacatul pe cele 362 de unitati de invatamant. Inspectoratul Scolar Judetean a anuntat ca luni, 27 ianuarie, din cauza ninsorii viscolite, toate gradinitele, scolilele si liceele vor fi inchise.

Scolile ar putea fi inchise din cauza ninsorii. Vedeti anuntul facut de reprezentantii Ministerului Educatiei

Viscolul si ninsorile puternice i-ar putea tine acasa pe elevi luni, 27 ianuarie. Scolile ar putea fi inchise in ziua respectiva. Reprezentantii Ministerului Educatiei Nationale vor lua o decizie in acest.

Peste 16.000 de locuinte din Arges, fara curent electric din cauza viscolului

Peste 16. 000 de locuinte din judetul Arges au ramas, sambata, fara curent electric potrivit datelor centralizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, relateaza Agerpres. Ninsoarea si viscolul au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1904 seconds )