Libnet.ro
UNICEF

05:00

Toate drumurile nationale au fost deschise circulatiei

Antena3 Antena3,
Toate drumurile nationale au fost deschise circulatiei

Toate sectoarele de drum inchise din cauza conditiilor meteo au fost redeschise circulatiei, vineri dimineata, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. continuă pe Antena3

Toate drumurile nationale au fost deschise circulatiei. Raman sectoare cu restrictii de tonaj

Ultimele trei sectoare de drum national care mai erau inchise circulatiei au fost deschise, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Circulatia pe toate drumurile nationale din judetele Braila, Tulcea si Buzau a fost oprita din cauza vremii

Circulatia pe toate drumurile nationale din judetele Braila si Tulcea a fost oprita din cauza avertizarii cod rosu de vreme rea, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Circulatia pe toate drumurile nationale din judetele Braila si Tulcea a fost oprita din cauza vremii

Circulatia pe toate drumurile nationale din judetele Braila si Tulcea a fost oprita din cauza avertizarii cod rosu de vreme rea, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Toate liniile de cale ferata afectate de vremea rea au fost deschise circulatiei

Compania Nationala de Cai Ferate CFR) informeaza joi ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

VIDEO Drumurile din Dobrogea au fost deschise, cu cateva exceptii. Autostrada Soarelui, circulabila in intregime. Care este prognoza meteo pentru weekend

Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost reluata in zorii zilei de vineri, 7 februarie, in intregime. Drumul fusese inchis joi din cauza vremii extrem de nefavorabile.

UPDATE Tulcea, judet inchis: toate drumurile nationale si judetene sunt inchise. Elevii nu merg la scoala

Din cauza viscolului, toate scolile din judetul Tulcea sunt inchise. De asemenea, nu se circula pe niciun drum national sau judetean.

DN1 D Urziceni si DN2 au fost deschise, toate celelalte drumuri nationale sunt blocate. Ce ii sfatuiesc politistii pe soferi

La nivelul judetului Ialomita, DN1D Urziceni, limita cu judetul Prahova, si DN 2, limita cu judetele Ilfov si Buzau, au fost redeschise circulatiei. Toate celelalte drumuri nationale si judetene din Ialomita raman inchise circulatiei autovehiculelor, a anuntat IPJ Ialomita.

Au fost deschise drumurile nationale. Pe ce sectoare se mai lucreaza la deszapezire

In judetul Calarasi se circula pe toate drumurile judetene, dupa ce acestea au fost inchise miercuri seara din cauza viscolului care a paralizat sud-estul tarii.

Proiect: Soferii, obligati sa foloseasca luminile de intalnire si pe drumurile nationale

Soferii vor fi obligati sa foloseasca, in timpul zilei, luminile de intalnire sau luminile pentru circulatia diurna si pe drumurile nationale, nu numai pe autostrazi, drumuri expres si nationale europene, potrivit unei propuneri legislative depuse la Parlament.

Cod rosu de viscol si vant in judetul Braila. Se inchid drumurile nationale si judetene, bacurile nu mai circula, iar cursurile scolare se suspenda

Politia va institui filtre de miercuri, incepand de la ora 21,00, pe drumurile nationale si judetene din judetul Braila, oprind circulatia pana cand starea vremii va permite redeschiderea acestora. Vor putea circula doar autospecialele pompierilor, Politiei, Jandarmeriei, Ministerului Apararii Nationale, ambulantele si masinile de interventie de la Electrica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )