Libnet.ro
UNICEF

10:00

Toate porturile navale si fluviale din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

B1 B1,
Toate porturile navale si fluviale din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile navale si fluviale din Constanta au fost inchise, luni, incepand cu ora 12:00, din cauza vantului puternic. Manevrele navelor au fost suspendate din cauza vantului puternic ce sufla la rafala . continuă pe B1

Toate porturile din Constanta au fost iNCHISE. Vantul sufla cu pana la 80 km/h

Toate porturile navale si fluviale din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 de kilometri pe ora, informeaza Mediafax. Conform autoritatilor portuare,.

Toate porturile din Constanta, inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile navale si fluviale din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 de kilometri pe ora, conform surselor de presa.

Politic show: Crin Antonescu nu mai este cel mai lenes senator; Noua Constitutie, un cartof fierbinte pentru USL; Circa 40 de primari din Constanta si-ar putea pierde functia; Macovei acuza USL de lichidarea luptei anticoruptie

Vasile Blaga, scos la tabla de seniorii democrat-liberali. Palatul Parlamentului a fost luat cu asalt de pensionari. Nu au venit sa viziteze cladirea, ci sa-si aleaga o noua conducere. Crin Antonescu nu mai este cel mai lenes senator. El a fost devansat de cinci colegi, intre care Varujan Vosganian. Un eveniment de o importanta capitala a avut loc in urma cu cateva zile in Senatul Romaniei.

Hagi explica plecarea Viitorului din Constanta

Gheorghe Hagi, fostul capitan al echipei nationale, a vorbit, luni seara, despre mutarea echipei Viitorul Constanta din orasul de la malul marii.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )