Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tokyo. Cinci persoane au murit si sapte au fost date disparute, in urma prabusirii unui tunel rutier

Antena3 Antena3,
Tokyo. Cinci persoane au murit si sapte au fost date disparute, in urma prabusirii unui tunel rutier

Cinci persoane au murit si sapte sunt date disparute, dupa prabusirea unui tunel rutier, duminica dimineata, la aproximativ 80 de kilometri de Tokyo, anunta autoritatile locale, citate de Sky News. continuă pe Antena3

Tunel prabusit partial la 80 de km de Tokyo: Cel putin sapte persoane au fost date disparute

O bucata dintr-un tunel situat la circa 80 de kilometri de Tokyo s-a prabusit, duminica dimineata. Mai multe masini au ramas blocate inauntru, si cel putin sapte persoane au fost date disparute, scrie BBC.

Japonia: Sapte persoane, date disparute dupa prabusirea unui tunel rutier

Sapte persoane au fost date disparute si cel putin doua au fost ranite dupa prabusirea unui tunel rutier, in aceasta dimineata, la circa 80 de kilometri vest de Tokyo, din motive inca necunoscute, au informat serviciile de urgenta, conform AFP.

Tunel prabusit partial la 80 de km de Tokyo: Cinci morti si doi disparuti

54: Cinci din cele sapte persoane date disparute in urma prabusirii tunelului au murit. O bucata dintr-un tunel situat la circa 80 de kilometri de Tokyo s-a prabusit, duminica dimineata. Mai multe.

Sapte persoane sunt date disparute dupa ce un tunel rutier s-a prabusit in Japonia.

Sapte persoane sunt date disparute si cel putin doua au fost ranite dupa prabusirea unui tunel rutier, duminica dimineata, la aproximativ 80 de kilometri de Tokyo, anunta autoritatile locale, citate de agentia de stiri Mediafax. Sapte persoane sunt date disparute, a declarat un reprezentant al serviciilor de interventie. Compania care gestioneaza tunelul, Nippon Expressway Co. NEXCO), a reusit sa introduca un dispozitiv video in tunel, iar imaginile au aratat piloni de beton cazuti peste .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )