Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sapte persoane sunt date disparute dupa ce un tunel rutier s-a prabusit in Japonia.

România Liberă România Liberă,
Sapte persoane sunt date disparute dupa ce un tunel rutier s-a prabusit in Japonia.

Sapte persoane sunt date disparute si cel putin doua au fost ranite dupa prabusirea unui tunel rutier, duminica dimineata, la aproximativ 80 de kilometri de Tokyo, anunta autoritatile locale, citate de agentia de stiri Mediafax. Sapte persoane sunt date disparute, a declarat un reprezentant al serviciilor de interventie. Compania care gestioneaza tunelul, Nippon Expressway Co. NEXCO), a reusit sa introduca un dispozitiv video in tunel, iar imaginile au aratat piloni de beton cazuti peste . continuă pe România Liberă

Tokyo. Cinci persoane au murit si sapte au fost date disparute, in urma prabusirii unui tunel rutier

Cinci persoane au murit si sapte sunt date disparute, dupa prabusirea unui tunel rutier, duminica dimineata, la aproximativ 80 de kilometri de Tokyo, anunta autoritatile locale, citate de Sky News.

Japonia: Sapte persoane, date disparute dupa prabusirea unui tunel rutier

Sapte persoane au fost date disparute si cel putin doua au fost ranite dupa prabusirea unui tunel rutier, in aceasta dimineata, la circa 80 de kilometri vest de Tokyo, din motive inca necunoscute, au informat serviciile de urgenta, conform AFP.

Tunel prabusit partial la 80 de km de Tokyo: Cel putin sapte persoane au fost date disparute

O bucata dintr-un tunel situat la circa 80 de kilometri de Tokyo s-a prabusit, duminica dimineata. Mai multe masini au ramas blocate inauntru, si cel putin sapte persoane au fost date disparute, scrie BBC.

Japonia: Sapte persoane disparute in urma prabusirii unui tunel rutier

Sapte persoane au fost date disparute si cel putin doua au fost ranite dupa prabusirea unui tunel rutier, duminica dimineata, la circa 80 de kilometri vest de Tokyo, din motive inca necunoscute, au informat serviciile de urgenta, potrivit AFP.

VIDEO Japonia: Sapte persoane disparute in urma prabusirii unui tunel rutier

Sapte persoane au fost date disparute si cel putin doua au fost ranite dupa prabusirea unui tunel rutier, duminica dimineata, la circa 80 de kilometri vest de Tokyo, din motive inca necunoscute, au informat serviciile de urgenta, potrivit AFP.

VIDEO Japonia: Cel putin cinci morti in urma prabusirii unui tunel rutier

Cel putin cinci persoane au murit in Japonia dupa prabusirea partiala a unui tunel rutier, duminica dimineata, la circa 80 de kilometri vest de Tokyo, din motive inca necunoscute. Autoritatile japoneze se asteapta insa ca bilantul sa creasca, pe masura ce operatiunile de salvare avanseaza, transmite AFP.

VIDEO UPDATE Japonia: Cel putin noua morti in urma prabusirii unui tunel rutier

UPDATE Cel putin noua persoane au murit, conform ultimelor informatii, dupa prabusirea partiala a unui tunel rutier, duminica dimineata, la circa 80 de kilometri vest de Tokyo. Autoritatile japoneze se asteapta insa ca bilantul sa creasca, pe masura ce operatiunile de salvare avanseaza, transmite AFP.

Ninsori abundente in Rusia Sute de persoane sunt blocate de trei zile pe autostrada Moscova-Sankt Petersburg

Sute de persoane sunt blocate de mai multe zile pe autostrada ce leaga Moscova de Sankt Petersburg, intr-un urias ambuteiaj format ca urmare a ninsorilor abundente abatute peste Rusia, informeaza agentia AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )