Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tolo.ro: Managerul Spitalului Sfanta Maria, Narcis Copca, locuieste nu intr-o vila, ci in doua vile din Pipera

Hotnews Hotnews,
 Tolo.ro: Managerul Spitalului Sfanta Maria, Narcis Copca, locuieste nu intr-o vila, ci in doua vile din Pipera

O investigatie publicata pe Tolo. ro arata ca managerul spitalului Sfanta Maria, Narcis Copca, locuieste in doua vile din Pipera, construite pe un teren de 6. 000 de metri patrati, cu piscina si teren de tenis. Niciuna dintre case nu apare in declaratia de avere a doctorului, potrivit sursei citate. continuă pe Hotnews

Tolontan: Narcis Copca, bugetarul care locuieste intr-un domeniu cu doua vile si teren de tenis

Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat o noua investigatie despre managerul Spitalului Sf. Maria, iar de aceasta data, el a transmis ca Narcis Copca locuieste intr-un domeniu cu doua vile si un teren de tenis, in Pipera. Ba mai mult, medicul isi trimite baiatul la studii la un liceu privat in Florenta si are vacante luxoase.

Averea fabuloasa a managerului de la Spitalul Sf. Maria. Tolontan: Locuieste nu intr-o vila, ci in doua vile nedeclarate din Pipera! Are piscina si teren de tenis cu nocturna, iar baiatul sau a fost transferat la un liceu privat din Italia (FOTO)

Managerul Spitalului Sfanta Maria din Capitala are o avere nedeclarata fabuloasa, arata Catalin Tolontan intr-un articol publicat pe tolo. ro. Narcis Copca are un domeniu in Pipera compus din.

Neregulile de la Spitalul Sf. Maria, protejate de Primaria Capitalei: Mana dreapta pe sanatate a primarului Firea este Anca Comanici, a apropiata a lui Narcis Copca

Itele incalcite de la Spitalul Sfanta Maria duc catre Gabriela Firea. Consiliera personala a acesteia este o apropiata a managerului Narcis Copca. Anca Comaneci a ocupat.

Managerul Spitalului Colentina: In cabinetele medicilor vor fi mutate paturile pacientilor

Managerul Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, a anuntat, sambata, ca in cel mai scurt timp, va propune ca cele 21 de cabinete ale medicilor sectiei de dermatologie a spitalului sa fie ocupate cu paturi pentru bolnavi, in conditiile in care in unitatea.

Avertismentul dat chiar de managerul Spitalului Colentina: Doamne fereste sa aveti nevoie sa veniti cu cineva drag

Silvi Ifrim, managerul Spitalului Colentina, a organizat, sambata, o conferinta de presa in care a descris conditiile necorespunzatoare de la unitatea medicala. La eveniment a participat si.

Decizie radicala luata de managerul Spitalului Colentina: in cabinetele medicilor vor fi mutate paturile pacientilor

Managerul Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, si-a prezentat sambata, la o conferinta de presa, planurile de reorganizare a unitatii sanitare, precizand ca intentioneaza sa reduca numarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3064 seconds )