Libnet.ro
UNICEF

13:00

O tona si jumatate de pesti morti, din cauza caniculei, intr-o balta din judetul Timis. Pompierii au intervenit timp de noua ore pentru reoxigenarea apei

România Liberă România Liberă,
O tona si jumatate de pesti morti, din cauza caniculei, intr-o balta din judetul Timis. Pompierii au intervenit timp de noua ore pentru reoxigenarea apei

Pompierii au actionat, la Sannicolau Mare, pentru a reoxigena apa din care au fost scoase cantitati uriase de pesti morti, cel mai probabil din cauza caniculei, sufocandu-se din cauza lipsei de oxigen, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

DEZASTRU ECOLOGIC: Pesti morti din cauza CANICULEI! Pompierii au intervenit pentru reoxigenarea apei

Aproximativ o tona si jumatate de pesti, care cel mai probabil au murit din cauza caniculei, sufocandu-se din cauza lipsei de oxigen, au fost scosi, sambata, de localnicii din Sannicolau Mare, ju.

O tona si jumatate de peste mort din cauza caniculei, intr-o balta din Timis: pestii au ramas fara oxigen

Localnicii din orasul Sannicolau Mare, judetul Timis, au scos o tona si jumatate de peste mort, majoritatea de dimensiuni mari, dintr-o balta de pescuit. Din cauza caniculei, pestii au ramas fara oxigen si s-au sufocat, iar pompierii au intervenit cu motopompe pentru oxigenarea apei.

Bucurestenii ar putea sa ramana fara curent din cauza caniculei

Temperaturile foarte mari inregistrate in Bucuresti in ultimele zile au condus la o crestere a consumului de energie electrica, unele zone ale Capitalei fiind afectate de intreruperi ale.

E-Distributie Muntenia (Enel) anunta ca s-ar putea inregistra in continuare pene de curent in Bucuresti, din cauza supraincarcarii retelei, pe fondul caniculei

Temperaturile foarte mari inregistrate in Bucuresti in ultimele zile au condus la o crestere a consumului de energie electrica, unele zone ale Capitalei fiind afectate de intreruperi ale alimentarii cu energie electrica, pe fondul acestor conditii meteorologice extreme, arata ENEL Romania intr-un comunicat de presa. In continuare, din cauza temperaturilor foarte ridicate, s-ar putea inregistra atat intreruperi in alimentarea cu energie electrica, cat si congestii ale liniei telefonice de deranjamente, in cursul zilei de vineri si sambata, mai arata ENEL.

Cinci trenuri blocate intre Arad si Simeria, din cauza copacilor care au cazut pe sine si au intrerupt alimentarea cu energie

Cinci trenuri de persoane au fost blocate, joi dupa-amiaza, intre Arad si Simeria, din cauza mai multor copaci cazuti pe sine in urma unei furtuni si pentru ca firele de alimentare cu energie electrica au fost rupte, relateaza News. ro. Oficialii Regionalei CFR Timisoara anunta ca vagoanele au fost puse in miscare dupa doua ore si jumatate pe una dintre cele doua linii ferate paralele.

Alerta cu bomba la Turnul Eiffel din cauza unui pachet suspect (FOTO)

Alerta cu bomba la Turnul Eiffel din Paris. Turistii au fost nevoiti sa paraseasca zona respectiva vineri dupa amiaza din cauza ca autoritatile au fost informate in legatura cu prezenta unui.

Ziua Dunarii, anulata din cauza caldurii excesive. Oamenii, sfatuiti sa stea in case

Manifestarile dedicate Zilei Dunarii, care ar fi trebuit sa aiba loc sambata, 1 iulie, au fost anulate din cauza caniculei. Meteorologii au prognozat temperaturi de 44 grade la umbra, fiind instituit cod rosu de disconfort temic si caldura excesiva.

Ce trebuie sa stie cei care calatoresc sambata cu RATB. Anuntul Regiei

RATB a anuntat vineri ca angajatii din centrele de reincarcare a cardurilor nu vor lucra sambata, incepand cu ora 12:00 si pana la sfarsitul zilei, din cauza caniculei,.

Canicula face primele VICTIME! Un barbat din Gorj a facut infarct din cauza caldurii INSUPORTABILE!

Canicula a facut deja prima victima! Un barbat de 70 de ani din Targu Jiou, judetul Gorj a facut infarct din cauza caldurii insuportabile. Batranul a mers in vizita la niste prieteni, iar.

Enel a anuntat ca pot aparea in continuare pene de curent din cauza temperaturilor ridicate

Caldura exagerata din capitala a dus la o crestere a consumului de energie electrica, iar in unele zone din Bucuresti, s-au inregistrat intreruperi ale alimentarii cu energie electrica, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )