Libnet.ro
UNICEF

23:15

Toni Grebla, dezvaluiri incendiare dupa achitare: Ei au urmarit omul, in niciun caz vreo fapta penala

B1 B1,
Toni Grebla, dezvaluiri incendiare dupa achitare: Ei au urmarit omul, in niciun caz vreo fapta penala

Fostul judecator CCR Toni Grebla a vorbit prin ce a trecut inainte de achitarea din dosarul in care DNA il acuza de trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu. continuă pe B1

Cosmarul trait de Toni Grebla, inainte de achitarile ICCJ: DNA a urmarit omul, in niciun caz vreo fapta penala

Fostul judecator CCR Toni Grebla a vorbit intr-o Editie speciala, la Antena 3, dupa ce a fost achitat pe linie in dosarul in care era acuzat de trafic de influenta, fals in declaratii, efecturarea de.

Fostul judecator Toni Grebla, achitat

Magistratii instantei supreme au dat decizie de achitare in dosarul in care fostul senator si judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla este acuzat ca a pretins si primit de la omul de afaceri Ion Bircina bunuri si servicii pentru a-l ajuta sa obtina contracte in domeniile energie si transport fier vechi, promitandu-i ca intervine la functionari publici din companii de stat, ministere, autoritati publice centrale si locale, informeaza News. ro.

Toni Grebla, mesaj pentru Iohannis dupa achitare

Toni Grebla a povestit, in exclusivitate pentru Antena 3, ce s-a ascuns in spatele acuzatiilor care i s-au adus. Fostul judecator CCR a declarat ca a trait un cosmar timp de 3 ani si ca decizia de achitare.

Toni Grebla, dupa achitare: Am fost adus la DNA fara mandat la o zi dupa ce m-am pronuntat impotriva celei de-a treia legi Big Brother (VIDEO)

Fostul judecator al Curtii Constitutionale, Toni Grebla, a avut o interventie telefonica in direct pentru emisiunea Actualitatea Romaneasca, moderata de Sorina Matei, in care a dat mai multe detalii despre.

Toni Grebla, mesaj-bomba pentru Iohannis dupa achitare

Fostul judecator CCR,Toni Grebla, a fost achitat pe linie in dosarul in care era acuzat de trafic de influenta, fals in declaratii, efecturarea de operatiuni economice si constituire de grup infractional.

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost achitat. Ce spune acesta dupa decizie

Fostul judecator CCR Toni Grebla a fost achitat in dosarul in care a fost acuzat de trafic de influenta, efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, constituirea unui grup infractional organizat si fals in declaratii.

Toni Grebla, despre momentul arestarii: Mi-au pus peste catuse o punga de plastic de la chioscul cu apa minerala (VIDEO)

La cateva ore dupa ce a fost achitat de judecatorii la inalta Curte de Casatie si Justitie, fostul judecator CCR Toni Grebla a povestit, in emisiunea Actualitatea Romaneasca moderata de Sorina Matei,.

Toni Grebla este sigur ca va fi achitat definitiv: Este greu de crezut ca mai pot fi inventate situatii noi care sa justifice o alta solutie n apel

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a spus, vineri, dupa ce a fost achitat de catre inalta Curte ca, desi decizia nu este una definitiva, este greu de crezut ca mai pot fi inventate situatii noi care sa justifice o alta solutie in apel.

Victor Ponta, despre achitarea lui Toni Grebla: Romania a luat-o razna in 2015

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata seara despre achitarea fostului judecator de la Curtea Constitutionala Toni Grebla. Ponta a declarat ca tot ceea ce se intampla acum arata ca.

Toni Grebla, achitat de nalta Curte / Decizia nu e definitiva

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost achitat vineri de inalta Curte, anunta Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )