Libnet.ro
UNICEF

01:05

Toni Grebla: Nici acum nu inteleg de ce inalta Curte a refuzat sa traga la sorti toti cei cinci judecatori ai completului. Pe mine nu ma intereseaza ce judecator solutioneaza cauza mea (VIDEO)

B1 B1,
Toni Grebla: Nici acum nu inteleg de ce inalta Curte a refuzat sa traga la sorti toti cei cinci judecatori ai completului. Pe mine nu ma intereseaza ce judecator solutioneaza cauza mea (VIDEO)

Fostul judecator CCR Toni Grebla, actual Secretar General al Guvernului, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nici acum nu intelege de ce inalta. continuă pe B1

Termen la Instanta suprema in dosarul lui Toni Grebla, dupa apelul DNA

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul declarat de DNA in dosarul in care fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost achitat in prima instanta pentru trafic de.

LIVEVIDEO Curtea Constitutionala dezbate sesizarea Guvernului privind completele de cinci judecatori. Confruntare Toni Grebla - Cristina Tarcea

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea privind conflictul juridic intre Parlament si inalta Curte de Casatie si Justitie referitor la formarea completelor de cinci judecatori de la instanta suprema. Sesizarea la CCR a fost formulata de catre Guvern, in contextul in care si liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut nelegalitatea constituirii completelor de cinci judecatori de la instanta suprema, un astfel de complet judecand si apelul in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, in care el a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Punctul de vedere al Guvernului este sustinut desecretarul general al Guvernului, Toni Grebla, in timp ce inalta Curte de Casatie si Justitie este reprezentata de presedintele acestei instante, Cristina Tarcea. Toni Grebla a sustinut ca desemnarea membrilor completelor a fost facuta in afara legii, in timp ce Cristina Tarcea a afirmat ca instanta suprema se afla intr-o situatie inedita - de a explica de ce a aplicat legea.

Toni Grebla, iritat de intrebarile jurnalistilor: Am eu senzatia ca dumneavoastra ma certati pe mine? / Grebla si Dragnea, vizati direct de dezbaterile CCR pe tema completurilor de 5 judecatori (VIDEO)

Secretarul general a Guvernului, Toni Grebla, a sustinut la Curtea Constitutionala punctul de vedere al Guvernului privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Curtea Suprema, referitor la formarea.

Nou termen in apelul formulat de DNA in procesul in care fostul judecator contitutional Toni Grebla a fost achitat

La Curtea Suprema are loc luni un nou termen in apelul declarat de Directia Nationala Anticoruptie in dosarul in care fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a fost achitat in prima instanta pentru trafic de influenta. Toni Grebla a fost numit, la finele lunii septembrie, secretar general al Guvernului.

Ce urmeaza pentru Liviu Dragnea, dupa decizia CCR. Fostul judecator Toni Grebla, anunt important despre soarta sefului PSD

Fostul judecator CCR Toni Grebla a anuntat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea, ce urmeaza pentru cei care au fost condamnati in baza completurilor de 5 judecatori, dar.

Daca avem o lege, si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele comisiei speciale privind legile justitiei, Florin Iordache, afirma ca inalta Curte de Casatie si Justitie trebuie sa respecte legea in ceea ce priveste completele de cinci judecatori.

Florin Iordache despre decizia CCR: Avem o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru modificarea legilor justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri, dupa decizia CCR, ca exista o lege si inalta Curte trebuie sa o respecte. Eu v-am spus.

T337;kes Laszlo se judeca la inalta Curte ca sa-si ia inapoi Steaua Romaniei: Penalul Adrian Nastase e inca decorat

Europarlamentarul T337;kes Laszlo se judeca la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru anularea decretului semnat pe 4 martie 2016 de presedintele Klaus Iohannis, prin care seful statului i-a retras Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

inalta Curte, un nou termen in apelul din dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. inalta Curte judeca apelul in dosarul DGASPC Teleorman

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, apelul in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )