Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tony Rossini - Meet Me After School

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Tony Rossini - Meet Me After School

Printre numerosii cantareti lansati de sudiourile Sun se numara si Tony Rossini care a inceput colaborarea cu celebra casa de discuri la varsta de 13 ani. Desi figura in programul spectacolelor in care erau incluse nume ca Jerry Lee Lewis sau Roy Orbison, succesul lui . continuă pe Ceaşca de Cultură

Tony Rossini - Meet Me After School [VIDEO]

Printre numerosii cantareti lansati de sudiourile Sun se numara si Tony Rossini care a inceput colaborarea cu celebra casa de discuri la varsta de 13 ani. Desi figura in programul spectacolelor in care erau incluse nume ca Jerry Lee Lewis sau Roy Orbison, succesul lui Tony Rossini nu a depasit zona orasului Memphis. br br .

invatatoarea reclamata la Parchet detine o scoala primara cu after school in Capitala

Invatatoarea de la Scoala nr. 10 reclamata la Parchet pentru ca ar fi cerut parintilor bani de cadouri detine, impreuna cu un alt cadru didactic, o scoala primara cu after school. Surse apropiate .

Plan de activitate dedicat familiilor si in special celor mici: After School in Galleria

Galleria Arad organizeaza in perioada ianuarie - mai 2014 un nou plan de activitate dedicat familiilor si in special celor mici: After School in Galleria.

VIDEO Invatatoarea reclamata la Parchet detine o scoala primara cu after school in Capitala

Invatatoarea de la Scoala nr. 10 reclamata la Parchet pentru ca ar fi cerut parintilor bani de cadouri detine, impreuna cu un alt cadru didactic, o scoala primara cu after school, care are doua sedii in zone rezidentiale ale Capitalei, potrivit Mediafax.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )