Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10: ce am aflat in ultima saptamana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: ce am aflat in ultima saptamana

Vezi care au fost cele mai importante evenimente din ultima saptamana. continuă pe Wall-Street Ro

Business report: Cum arata cel mai mare parc eolian din Europa. Este in Romania; Rovinieta prin SMS si internet, de saptamana viitoare; Penalitati pentru stat: firmele vor putea sanctiona institutiile daca intarzie plata facturilor

Licitatiile pentru deszapezire s-au blocat pe autostrada Cernavoda-Constanta. De ce nu vrea nimeni un contract 1,6 milioane de euro. Soferii care vor dori sa circule in aceasta iarna pe autostrada. Top 10 cei mai tari oameni de afaceri romani. Cele mai promitatoare afaceri romanesti apartin unor oameni de afaceri mai mult sau mai putin cunoscuti care activeaza in cele mai diverse domenii. Industria farmaceutica.

COD GALBEN de CEATA pentru 9 judete. Vezi care sunt.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, patru avertizari cod galben de ceata pentru noua judete din centrul tarii. Prima avertizare meteo de ceata a intrat in vigoare la ora 5:00, expira la ora 11:00 si vizeaza judetele Sibiu si Harghita, inclusiv municipiile Sibiu si Miercurea Ciuc, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Cea de-a doua avertizare de ceata a intrat in vigoare la ora 7:00, expira la 10:00, si vizeaza zonele joase si drumurile nationale din judetul Cluj, .

COD GALBEN de CEATA pentru 7 judete. Vezi care sunt.

Meteorologii au emis, vineri dimineata, patru avertizare cod galben de ceata pentru sapte judete din centrul tarii. Prima avertizare meteo de ceata a intrat in vigoare la ora 5:00, expira la ora 11:00 si vizeaza judetele Sibiu si Harghita, inclusiv municipiile Sibiu si Miercurea Ciuc, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Cea de-a doua avertizare de ceata a intrat in vigoare la ora 7:00, expira la 10:00, si vizeaza zonele joase si drumurile nationale din judetul Cluj, .

Marca Jurnalul National, scoasa la LICITATIE. Vezi care este pretul de plecare!.

Marca Jurnalul National va fi scoasa la licitatie in contextul in care editura Intact a refuzat de la plata 171 de bilete la ordin si a fost executata silit d tipografia care a tiparit carti din Biblioteca Pentru Toti. Pretul de incepere a licitatiei este de 7,6 milioane de lei, echivalentul a 1,68 de milioane de euro. Licitatia in cadrul careia marca Jurnalul National va fi scoasa la vanzare va avea loc joia viitoare, in data de 29 noiembrie, la ora 11:00, la sediul Excutorilor .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )