Libnet.ro
UNICEF

18:00

Top 10 branduri din lume. Cel mai valoros este unul de comert online mult peste liderul magazinelor traditionale

Hotnews Hotnews,
 Top 10 branduri din lume. Cel mai valoros este unul de comert online mult peste liderul magazinelor traditionale

In topul celor mai valoroase branduri din lume, un retailer care activeaza online se afla pe primul loc si, ce este mai interesant, depaseste brandul care reprezinta comertul traditional. Aceiasi tendinta o intalnim si in Romania unde, in topul general al celor mai scumpe branduri romanesti comertul online este inaintea celui offline. continuă pe Hotnews

Cel mai profitabil fond de hedging din lume avertizeaza ca exista un risc mare de socuri bursiere

Renaissance Technologies, cel mai profitabil fond de hedging din lume, a avertizat marti ca exista riscul semnificativ al unei corectii a preturilor actiunilor si se pregateste pentru posibile turbulente pe piata de capital, transmite Bloomberg, citat de news. ro.

Cel mai misterios manuscris din lume a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Ce contine

Cel mai misterios manuscris al lumii a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Manuscrisul Voynich are forma unei carti ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere si cuvinte.

Top 10 modele auto care ne-au impresionat in 2017

O retrospectiva a celor mai bune produse, noi, testate de redactia Adevarul Auto anul trecut. Un top 10 al masinilor care ne-au impresionat anul trecut.

Cea mai fericita tara din lume. Unde traiesc cei mai fericiti oameni de pe planeta

Potrivit unui raport al fericirii mondiale - World Happiness Report, o initiativa a ONU, statul cu cea mai fericita populatie este Norvegia. Tara nordica a obtinut cel mai bun.

A murit miliardarul care mergea cu metroul: Afaceristul a fondat una dintre cele mai cunoscute companii din lume(FOTO)

Fondatorul IKEA, cel mai bogat om de afaceri din Suedia, a murit la 91 de ani, informeaza BBC, care citeaza un anunt facut de compania acestuia. Cu o avere estimata de presa suedeza la 65 de miliarde de euro,.

Iti mai aduci aminte de ea? Uite cat de rapida era prima masina din lume cu motor V12 diesel!

Au trecut aproape zece ani de la aparitia ei, insa o alternativa similara nu a fost lansata nici macar pana in ziua de astazi. Sub capota se ascundea o unitate cu capacitatea cilindri de sase litri, care producea nici mai mult, nici mai putin de 500 CP si 1. 000 Nm.

Romania, singura tara din lume in care clientii de BMW cumpara 9 din 10 masini cu tractiune integrala xDrive

Cazul Romaniei este celebru in tot BMW Group, fiind tara in care 9 din 10 masini noi BMW vandute sunt echipate cu tractiune integrala xDrive, desi conditiile rutiere si de clima nu impun neaparat asa ceva, a spus seful BMW Group Romania, Wolfgang Schulz, intr-o discutie cu presa. Potrivit acestuia, in nicio alta tara din lume BMW nu vinde atatea masini cu tractiune integrala, raportat la numarul de automobile noi BMW livrate in piata respectiva 9 din 10 masini au xDrive). Evident, fata de tari precum Germania sau China, volumele absolute sunt mici.

Nita poate deveni cel mai scump portar al Romaniei

Aproape de transferul in Cehia la Sparta Praga, internationalul Florin Nita poate stabili un nou record in ceea ce priveste transferul unui portar achizitionat din campionatul intern.

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare. Desi nu exista un semnal ca ar veni un astfel de seism prea curand, fiecare judet al tarii va avea.

Asia Express, cel mai dur reality show, are premiera luni, 12 februarie, la Antena 1

Asia Express, mult-asteptatul show TV in care sapte cupluri de vedete traiesc experienta vietii lor in Asia de Sud-Est, va avea premiera in luna februarie la Antena 1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )