Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul anti-COVID

Hotnews Hotnews,
 Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul anti-COVID

Pentru situatiile in care o persoana careia i s-a administrat prima doza de vaccin Pfizer impotriva COVID-19 are contraindicatii temporare pentru cea de-a doua doza, administrarea rapelului va putea fi amanata pana la un interval optim de maximum 42 de zile. in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. in cazul vaccinului Moderna, intervalul optim de amanare a dozei de rapel este pana la 35 de zile, insa, in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. Este raspunsul la una din cele 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul impotriva COVID-19. continuă pe Hotnews

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinarea anti-COVID si raspunsurile din partea CNCAV. Ce trebuie sa stie romanii cand se imunizeaza

Comitetul National pentru Coordonarea Actrivitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a oferit raspunsuri la 10 cele mai frecvente intrebari privind imunizarea in fata SARS-CoV-2. Mai mult decat atat,.

Top trei cele mai importante carti de beauty pentru femeia secolului XXI

Multe persoane includ cartile de beauty in bagajul pentru concediu, dar noi credem ca acestea functioneaza tot timpul anului. Da, sunt carti lejere, dar esentiale atata timp cat pui sanatatea si ingrijirea pe primul loc in viata ta. Ba mai mult, acestea pot sa reprezinte un frumos cadou pentru sora sau colega de serviciu, care l-ar primi cu mare incantare de ziua lor. Iar domnii chiar pot sa se inspire din articol pentru a face sotiei un cadou elegant si practic de Ziua indragostitilor.

Crestere de 30% a cazurilor de depresie, in timpul pandemiei de COVID-19. Care sunt simptomele cele mai frecvente

Ambulatoriile psihiatrice si spitalele de profil au fost asaltate in aceasta perioada de pacienti care prezentau simptome de depresie si anxietate.

Spaniolii contrazic tot ce au spus doctorii din Romania. Informatii de ultima ora despre vaccinare

Campaniile de vaccinare anti-covid, la nivel european sunt in plina desfasurare. Cu toate astea Spania vine si da peste cap taoteprocedurile implementate de forul european de lupta impotriva virusului COVID-19. Recentele declaratii venite din partea premierului Pedro Sanchez pun pe jar autoritatile europene, si nemutumeste popoulatia generala din Spania. Premierul spaniol Pedro Sanchez declaratii soc .

Horoscop 2021. Cele mai atractive zodii. Primesc admiratie, invidie, dar si antipatii

Astrologia ne da indicii cu privire la personalitatea nativilor. Tototdata putem cunoaste informatii despre o persoana doar urmarindu-i zodia. Conform horoscopului, exista cateva zodii care sunt considerate a fi cele mai atractive. Iata care sunt acestea. Cele mai atractive zodii Nativii nascuti in aceste zodii pot atrage cu usurinta atentia celorlalti, fie ca vorbim despre .

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! .

Comitetul de coordonare a vaccinarii: 40.812 persoane, vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel

Comitetul de coordonare a vaccinarii anunta, miercuri ca 40. 812 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, cele mai multe cu doza de rapel. Au fost inregistrate 47 de reactii adverse, 23 la persoane vaccinate cu Pfizer si 24 la persoane vaccinate cu Moderna.

ZF: Topul gaurilor negre ale statului - companiile cu cele mai mari pierderi

Un top al primelor 10 companii de stat care au inregistrat pierderi in 2019, ultimul an pentru care exista date financiare publice, a fost efectuat de Ziarul Financiar. Cele 10 companii de stat cumuleaza circa 68. 000 de angajati, pierderile insumand peste 3 miliarde de lei.

CELE MAI TARI BANCURI CU STUDENTI: Cum ia o studenta examenele

Examen cu intrebari tip grila, la care raspunsul este da sau nu. Unul dintre studenti tot arunca o moneda in sus si noteaza rezultatele. Profesorul se gandeste: Saracu, ce idiot ! Dar.

Top 5 legume pentru slabit rapid. De ce sunt cele mai eficiente

E adevarat ca te ingrasi atunci cand numarul de calorii pe care il consumi este mai mare decat numarul de calorii pe care il arzi. Dar exista alimente pe care te poti baza in lupta cu kilogramele in plus, contin putine calorii si tin in frau senzatia de foame. in plus, ele pot sa si .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )