Libnet.ro
UNICEF

23:00

Top trei cele mai importante carti de beauty pentru femeia secolului XXI

Antena3 Antena3,
Top trei cele mai importante carti de beauty pentru femeia secolului XXI

Multe persoane includ cartile de beauty in bagajul pentru concediu, dar noi credem ca acestea functioneaza tot timpul anului. Da, sunt carti lejere, dar esentiale atata timp cat pui sanatatea si ingrijirea pe primul loc in viata ta. Ba mai mult, acestea pot sa reprezinte un frumos cadou pentru sora sau colega de serviciu, care l-ar primi cu mare incantare de ziua lor. Iar domnii chiar pot sa se inspire din articol pentru a face sotiei un cadou elegant si practic de Ziua indragostitilor. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinarea anti-COVID si raspunsurile din partea CNCAV. Ce trebuie sa stie romanii cand se imunizeaza

Comitetul National pentru Coordonarea Actrivitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a oferit raspunsuri la 10 cele mai frecvente intrebari privind imunizarea in fata SARS-CoV-2. Mai mult decat atat,.

Top 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul anti-COVID

Pentru situatiile in care o persoana careia i s-a administrat prima doza de vaccin Pfizer impotriva COVID-19 are contraindicatii temporare pentru cea de-a doua doza, administrarea rapelului va putea fi amanata pana la un interval optim de maximum 42 de zile. in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. in cazul vaccinului Moderna, intervalul optim de amanare a dozei de rapel este pana la 35 de zile, insa, in situatii exceptionale, rapelul poate fi administrat si dupa aceasta perioada. Este raspunsul la una din cele 10 cele mai frecvente intrebari despre vaccinare si vaccinul impotriva COVID-19.

Simona Halep a confirmat participarea la unul dintre cele mai importante turnee de tenis din 2021. Line-up solid: 9 jucatoare din TOP 10 vor fi prezente

Simona Halep, numarul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la inca o competitie importanta, la inceputul anului 2021. Jucatoarea din Romaniava participala turneul de la Doha, Qatar, programatin.

Top 5 legume pentru slabit rapid. De ce sunt cele mai eficiente

E adevarat ca te ingrasi atunci cand numarul de calorii pe care il consumi este mai mare decat numarul de calorii pe care il arzi. Dar exista alimente pe care te poti baza in lupta cu kilogramele in plus, contin putine calorii si tin in frau senzatia de foame. in plus, ele pot sa si .

335 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cele mai multe imbolnaviri au fost depistate la Cluj. Cum arata situatia in celelalte judete

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 2. 797 de cazuri noi de COVID-19, dintre care Municipiul Bucuresti a contabilizat 335. Clujul este judetul care a inregistrat cele mai multe, 451. Un top 5 negativ.

Unul dintre cele mai prestigioase colegii britanice va admite fete pentru prima data de la infiintarea sa in 1382

Colegiul Winchester din sudul Angliei, una dintre cele mai apreciate scoli pentru baieti din Marea Britanie, unde a absolvit ministrul finantelor Rishi Sunak, a anuntat marti ca va admite fete, pentru prima data de la infiintarea sa in 1382, relateaza AFP si The Times, potrivit Agerpres.

Horoscop 2021. Cele mai atractive zodii. Primesc admiratie, invidie, dar si antipatii

Astrologia ne da indicii cu privire la personalitatea nativilor. Tototdata putem cunoaste informatii despre o persoana doar urmarindu-i zodia. Conform horoscopului, exista cateva zodii care sunt considerate a fi cele mai atractive. Iata care sunt acestea. Cele mai atractive zodii Nativii nascuti in aceste zodii pot atrage cu usurinta atentia celorlalti, fie ca vorbim despre .

Scandalul Cathedral Plaza, varianta Timisoara: blocuri langa una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe din Timis

Societatea Timisoara, alaturi de mai multe organizatii civice pentru salvarea patrimoniului Timisoarei, dar si Biserica Ortodoxa Romana vor sa impiedice inceperea unui proiect imobiliar controversat.

Critics Choice Awards - Mank, cele mai multe selectii. Documentarul colectiv, intre nominalizati

Lungmetrajul Mank al lui David Fincher, un portret al lui Herman Mankiewicz, co-scenarist al filmului de referinta Cetateanul Kane, a primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a Critics Choice Awards, la care a fost selectat si documentarul colectiv, semnat de Alexander Nanau.

Cele mai bune reclame de la Superbowl 2021. Cat s-a platit sa fie difuzate!

Ca de obicei, in pauza dintre reprize la Superbowl 2021, finala campionatului de fotbal american, au fost difuzate cele mai scumpe reclame ale anului. Iata-le aici pe cele mai spectaculoase! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )