Libnet.ro
UNICEF

06:00

Top 10: Cele mai piratate filme in 2014

Antena3 Antena3,
Top 10: Cele mai piratate filme in 2014

2014 nu a adus doar cele mai bune filme in cinematografe, dar si cele mai piratate. Revista Variety a trecut in revista porductiile care au fost cele mai furate in anul care tocmai se incheie. continuă pe Antena3

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe.

Cele mai vizionate filme, legal, pe internet, la sfarsit de an!

La finalul anului, cele mai vizionate filme, legal, pe internet, sunt The Hobbit: The Battle of the Five Armies, Unbroken si Into The Woods. Iata aici clasamentul complet! .

Urzeala torentelor: Cele mai piratate seriale de televiziune in 2014

Serialul HBO Urzeala tronurilor/Game of Thrones demostreaza inca o data ca este un adevarat fenomen al televiziunii moderne, demn de mentionat chiar si in discursul unei regine. Seria a ocupat primul loc in topul celor mai piratate productii TV din anul 2014 si detine acest titlu pentru al treilea an consecutiv, potrivit independent. co. uk.

Top 30 cele mai importante evenimente ale anului 2014 in tenis: Finala Simonei Halep de la Roland Garros, pe primul loc

Victorii, meciuri epice, performante neasteptate, eroi noi, dar si surprize neplacute, dezamagiri, iesiri din prim-plan, controverse. Anul 2014 nu ne-a lasat o clipa de repaus. In cele ce urmeaza, recapitularea celor mai importante momente din anul pe care il lasam in urma.

Jennifer Lawrence, primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014

Jennifer Lawrence ocupa primul loc in topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari in 2014, potrivit unui clasament anual realizat de editorii revistei Forbes.

Ce filme au furat internautii: topul celor mai piratate productii cinematografice din 2014

Controversata comedie The Wolf of Wall Street/ Lupul de pe Wall Street, cel de-al patrulea film al echipei de succes Martin Scorsese Leonardo DiCaprio, ocupa primul loc in topul celor mai piratate productii cinematografice din anul 2014, scrie BBC.

Dosarele ICA, Zambaccian si Elodia au adus cele mai sonore condamnari in 2014

Instantele romanesti au dat, in 2014, sute de condamnari, multe fiind de inchisoare cu executare. Printre dosarele solutionate definitiv de magistrati se numara si cele cunoscute ca ICA, Zambaccian si Elodia, in care au fost trimisi dupa gratii Dan.

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

VIDEO Cele mai rasiste blockbusterele ale tuturor timpurilor: de la Exodul si Avatar pana la Stapanul inelelor

Fie ca nu au distribuit actori de culoare atunci cand se impunea, scenariul continea remarci jignitoare la adresa acestora sau pur si simplu le-au demonizat sau si-au batut joc de ele, cineastii de la Hollywood au fost criticati de-a lungul timpului pentru productiile cinematografice rasiste. De la distributia din Avatar pana la personajul negru devenit portocaliu in Razboiul stelelor, va prezentam o lista a celor mai rasiste filme.

Cele mai sigure SUV-uri in 2015. Verdict dat de cea mai severa organizatie, IIHS

Cele mai sigure SUV-uri in 2015 au fost numite de Institutul pentru Asigurarea Sigurantei Rutiere IIHS), cea mai severa organizatie din lume care testeaza siguranta autoturismelor in caz de accidente, pentru ca reprezinta piata auto americana, unde au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )