Libnet.ro
UNICEF

07:00

Top 10 hoteluri de lux care se deschid in anul 2015!

ADPM ADPM,
Top 10 hoteluri de lux care se deschid in anul 2015!

In caz ca doriti deja sa va planuiti vacanta pentru acest an, cu siguranta ca ar trebui sa luati in calcul unul dintre cele 10 hoteluri de lux care isi deschid portile anul acesta, in diferite colturi ale lumii. Iata o selectie oferita de site-ul travelforsenses. com. continuă pe ADPM

Cu belsug de carti, Caravana EUB incepe anul 2015 la noaptea alba a bibliotecilor din FLLS

Luni, 19 ianuarie 2015, Caravana EUB va fi prezenta, incepand cu ora 18:00, in sediul din Pitar Mos al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine parter, holul de la intrare). Standul EUB alaturi de cel al altor edituri) este parte a unui mini-targ de carte, in cadrul evenimentului Noaptea Alba a Bibliotecilor din Facultatea de [].

Australian Open 2015. Veste formidabila de la Melbourne: Irina Begu a eliminat o jucatoare aflata in top 10 mondial

Dupa calificarea Simonei Halep in turul secund la Australian Open, a venit randul altei romance sa acceada in faza urmatoare. Irina Begu a produs surpriza la Melbourne, reusind sa o elimine pe Angelique Kerber, jucatoare clasata pe locul 9 WTA.

Primul avocat retinut in anul 2015 de CNA este din Chisinau

Un avocat din capitala a fost retinut de CNA, fiind banuit de trafic de influenta. Pentru a-si scapa clientul de puscarie, avocatul a pretins de la acesta 9000 de euro, pe motiv ca ar avea influenta asupra unor judecatori si a altor persoane din institutiile de drept, transmite IPN.

Cele 10 tendinte creionate de Marsh pentru 2015 care vor influenta piata de asigurari

Brokerul de asigurari Marsh, unul dintre liderii la nivel mondial in intermedierea de asigurari si consultanta de risc, a creat o lista care curpinde nu mai putin de 10 tendinte in dezvoltare pe piata de asigurari din Romania. Acestea isi au originea.

10 lucruri pe care toti barbatii le adora la femei

Asadar, ce le place barbatilor la femei, cel mai mult si mai mult? Tot sarmul degajat de femei reprezinta un cumul de motive si calitati care duc, pana la urma, la expresia pe care o asteapta toate femeile: Te.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )