Libnet.ro
UNICEF

01:06

Top 10 plaje din lume care iti taie rasuflarea prin frumusetea lor

Adevărul Adevărul,
Top 10 plaje din lume care iti taie rasuflarea prin frumusetea lor

Pe primul loc intr-un top intocmit de TripAdvisor se afla plaja Grace Bay din insula Providenciales, parte a grupului de insule Turks and Caicos. continuă pe Adevărul

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de.

Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Una din cele mai enigmatice carti din lume va fi reprodusa in Spania: manuscrisul Voynich, scris pe un pergament medieval intr-o limba pe care nici cei mai mari criptografi nu au reusit sa o.

Cum arata singurul sat din lume aflat intr-o pestera

Despre satul Zhongdong din provincia Guizhou, China se crede ca este singura localitate locuita aflata intr-o pestera din lume. Satul se afla la intr-o pestera din munte la o altitudine de 1800 de.

Imigrantii ti-au gasit adapost pe malul lacului Como, langa castelele si vilele de lux ale celor mai bogati actori si oameni de afaceri din lume (VIDEO)

Sute de imigranti veniti din Africa s-au instalat intr-una dintre cele mai luxoase zone ale Italiei, Como. Pe malul celebrului lac, langa vilele unora dintre cei mai bogati oameni din lume, si-au.

Imigrantii si-au gasit adapost pe malul lacului Como, langa castelele si vilele de lux ale celor mai bogati actori si oameni de afaceri din lume (VIDEO)

Sute de imigranti veniti din Africa s-au instalat intr-una dintre cele mai luxoase zone ale Italiei, Como. Pe malul celebrului lac, langa vilele unora dintre cei mai bogati oameni din lume, si-au.

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, de peste 90 de metri lungime, a cazut in Marea Britanie. Aeronava a fost avariata in timpul celui de-al doilea zbor de testare dupa ce a atins un.

Cine este cea mai bine platita ACTRITA din lume

Jennifer Lawrence este cea mai bine platita actrita din lume pentru al doilea an consecutiv, potrivit clasamentului publicat marti de revista Forbes.

Averea lui Bill Gates a atins un nivel record. Cati bani are cel mai bogat om din lume

Averea neta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a atins vineri un nivel record. Bill Gates detine 90 de miliarde de dolari,relateaza Bloomberg. Averea lui Gates este cu 13,5 miliarde de dolari.

Concluziile anchetei in cazul profesoarei din Aiud care a murit lovita de o creanga, in parc: Ramura era grea

Concluziile anchetei Serviciului Public Administratia Patrimoniului Local Aiud in cazul profesoarei din localitate care a murit dupa ce o creanga s-a desprins dintr-un copac si s-a prabusit peste ea in parc arata ca ramura respectiva era prea grea din cauza ploilor abundente.

Lefkada, insula cu cele mai spectaculoase plaje din Grecia

Cunoscute pentru peisajele uimitoare si apele in nuante de albastru luminos, plajele insulei Lefkada sunt printre cele mai frumoase din Marea Mediterana. Egremni, Porto Katsiki si Kathisma sunt cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )