Libnet.ro
UNICEF

10:16

Top 20 cele mai urmarite emisiuni de talk-show din Romania, in luna februarie. Antena 3 are 12 emisiuni in top

Antena3 Antena3,
Top 20 cele mai urmarite emisiuni de talk-show din Romania, in luna februarie. Antena 3 are 12 emisiuni in top

Antena 3 are 12 emisiuni in top 20 de emisiuni de talk-show din Romania. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai bune si mai simple retete de post

Am rascolit blogurile culinare si am incercat sa punem cap la cap un top al celor mai gustoase retete pentru post. Simple si rapide, aceste retete trebuie incercate atat in perioada postului dar si in afara.

TOP 25 cele mai frumoase specii de flori din lume

Florile sunt cele mai frumoase lucruri facute de Dumnezeu, in care El a uitat sa aseze si un suflet. Henry Beecher De-a lungul timpului, acest dar minunat al naturii ne-a ajutat sa ne exprimam emotiile si.

Top 20 cele mai apreciate seriale de groaza

Sunteti in cautarea unor seriale de groaza?Avem un top cu seriale cu traditionalii vampiri, dar si productii precum The Mist ceata), un serial creat dupa o carte de Stephen King, sau faimosul.

Surpare pe o portiune de 6 metri pe DN7 de pe Valea Oltului! Circulatia a fost restrictionata pe unul dintre cele mai circulate drumuri din Romania!(FOTOVIDEO)

Surpare pe unul dintre cele mai circulate drumuri nationale din Romania care face legatura dintre sudul si estul tarii. Reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor anunta ca circulatia a.

Una dintre cele mai vechi fabrici de confectii din Romania se inchide. Zeci de angajati urmeaza sa isi piarda joburile

Una din cele mai vechi fabrici de confectii din municipiul Sibiu, Sib Dress SA, se va inchide din 13 martie. Compania care facea haine pentru magazinele Steilmann, avea 138 de angajati, dintre care o parte.

Cel mai puternic computer cuantic din lume ar veni de la un jucator neasteptat

Competitia pentru dezvoltarea celui mai puternic computer cuantic din lume este una acerba si nu stim cine va reusi sa-l faca pe cel mai important. Honeywell a anuntat recent ca face si ea.

MESAJE DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase felicitari, mesaje si urari pentru mame

In fiecare an, de 8 martie, se serbeaza Ziua internationala a femeii. In Romania, insa, sarbatoarea are o conotatie si mai speciala, pentru ca la aceasta data se serbeaza MAMA.

Cele mai multe femei se ingrasa in aceasta perioada! 5 reguli obligatorii daca vrei sa tii post

Postul Pastelui este cel mai lung si cel mai aspru post din toate cele patru de peste an presupune o alimentatie echilibrata si sanatoasa, spun nutritionistii. Cele mai multe femei au tendinta de ingrasare in aceasta perioada, in ciuda faptului ca renunta complet la carne sau lactate. Ce este de facut?.

Cele mai cool fashioniste de la Paris Fashion Week 2020. Cum au aparut pe strada in ploaie!

Moda nu tine cont de conditiile meteo! Iar atunci cand participi la un eveniment precum Paris Fashion Week, chiar daca ploua torential, defilezi frumos in cele mai cool haine de parca soarele ar straluci pe cer! .

Cele mai frumoase colectii de la Paris Fashion Week 2020

Va aratam astazi cateva dintre cele mai frumoase colectii vestimentare prezentate in cadrul Paris Fashion Week. Cei mai in voga designeri ai momentului s-au intrecut si de data aceasta in creatii care mai de care mai spectaculoase pentru sezonul de toamnaiarna 2020! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )